Såg ni årets viktigaste program?

Godmorgon. Såg ni galan unicef ordnade igår? Galan för att fler skulle bli världsföräldrar? Jag har själv varit världsförälder i många år, och det är inget jag ångrar att jag gjort. 100 kr i månaden går inte jag under på iaf. De pengarna märks inte ens, och kan jag hjälpa ett ända barn till en bättre tillvaro så känner jag att gjort något bra. Här hittar man länken dit om man vill anmäla sig. Jag vet att många säger att vi ska hjälpa våra egna först. men tänker så här. Kan några barn få en drägligare tillvaro kommer det gynna oss längre fram. Detta om något är väl att hjälpa på plats. Till det jobbar unicef för ALLA barns rätt till ett drägligt liv, även svenska barn.

Det finns så många organisationer som gör ett fantastiskt jobb, och jag har full förståelse för att man inte kan hjälpa alla, hur gärna man än vill. Däremot brukar jag skänka en liten slant då och då till flera andra, även om just barnen står mig varmast om hjärtat. De är vår framtid, och det är dom som kan förändra världen längre fram. Startade en insamling som ni hittar här. Har ett mål på 5000 kr, kommer vi nå upp till det? Återigen, ingen gåva är för liten, och många bäckar små tänker jag. Om många skänker 5-10 kr blir det en hel del i slutändan.

Vill man skänka något mer specifikt finns deras gåvoshop. Finns gåvor från ett par tior och uppåt. Brukar köpa något varje jul. Här hittar ni den.

Finns många sätt att stöda på och inget är bättre eller sämre än något annat. Här hittar ni mer.

Kramar Madde

kramar Madde

  • 77 visningar

Gillar

Kommentarer

Stegsamlaren
Stegsamlaren,
Sj köper jag lotter från postkodlotteriet..men det är bra att skänka pengar till bra välgörande ändamål om man har möjlighet.. och många småsummor blir också mycket pengar
nouw.com/stegsamlaren
beattriicee
beattriicee,
Hade verkligen viljat sett programmet men jobbade, får kolla i efterhand om det går! 👏🏼
nouw.com/beattriicee
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag kollar inte ofta på galor
nouw.com/2barnsmammaochfru
Så viktigt program. Missade dock det igår, men har varit världsförälder i flera år och även mina föräldrar är det. Så viktigt att bidra med det man kan!
evahle.se
Marie,
Nej kikade inte men vi är med i plan sedn typ 15 år =D
sweeetwordsbymirre.com
Yasminegill
Yasminegill,
Den galan missade jag helt. Är också med i plan. Kram
nouw.com/yasminegill
Michaela ,
Jag missade faktiskt det helt. Hade planerat att kika faktiskt, sen glömde jag bort det
nordengrim.nu
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jag tittar sällan på TV och har helt missat detta faktiskt. Fantastiskt att de gör det dock och deras arbete gör mycket gott. Man borde göra det man kan.
nouw.com/shinelikeapearl
Petra,
Tyvärr så missade jag galan brukar annars titta och skänka en del.. Det är en viktig gala med tanke på att det är så många barn som lever i missär,ej mänslkigt!! Är inte själv världsförälder men stödjer och skänker en del till de flesta organisationer som har hand om människor i utsatta situationer!
www.pellasinspiraion.se
Natascha ,
Jag har också i flera år stöttat UNCEF och även barncanserfonden samt bröstcanserfonden. Just dom känns viktiga för mig❤️
natascha.bloggplatsen.se