Så gott med charkbricka

Gokväll alla. Nu är det återigen vardag och på söndag är min semester slut. Dags att ta tag i livet igen, och igår ställde jag mig på vågen på viktväktarna igen. Inte så kul, om ni frågar mig, 4,1 kilo upp var resultatet för den här sommaren. Inte alls kul då jag hade planer, men förstår varför. Allt börjar lösa sig, och jag slappnade av lite för mycket på Rhodos vilket resulterade i 7 kilo upp på en vecka. 3 kilo försvann direkt, men i fredags var det fortfarande 4 kilo kvar. Kan inte skylla på någon annan. Jag har ätit mig till det själv :-)

Det bästa med viktväktarna är att man inte bantar, utan kan fortsätta att äta gott. Idag blev det charkbricka till kvällen. Hur gott är det inte då? Det bästa jag vet är plockemat, kunna småäta och bara umgås. Ikväll var inget undantag. Samtidigt är det så lätt att föräta sig, plocka på för mycket. Gäller att ha koll. Själv plockade jag fram vågen, vägde det jag la upp på tallriken, fyllde upp med gratissaker och fick en rejäl portion med massa gott för enbart 9 SP, Det är väl värt en lördag kväll?

Nu gäller det att jag disciplinerar mig resten av veckan, planerar min mat och håller mig till det. Gjorde en enklare matlista för nästa vecka, Vi storhandlade in det som behövdes, och nu är det bara att sätta igång och laga massa god mat. Sen hoppas vi på bra resultat på vågen till nästa vecka.

Kram M


kramar Madde

  • 224 visningar

Gillar