Godmorgon. Då jag inte kunde väga mig i fredags då det kom viktigare saker i vägen så tog jag det igår istället. Under veckan hade jag gått ner, men den där stressen kom emellan och vad gör jag. Köper godis och vräker i mig. Även i fredags blev det inte som jag hade planerat utan lite för mycket mindre bra val vilket syntes på vågen. Det blev ett minus men inte så stort minus som jag hade hoppats på.

Går in och sätter mig i salen där dagens möte ska hållas. Det första jag ser är Planering 24/7 och de orden gick rätt in i mig. Det är precis där jag brister då stressen tar överhand. Det är då jag åker och köper godis, då jag äter fel och hela kroppen bara skriker efter socker. Är jag i balans så sker inte det.

Vi pratade om det där ständiga livspusslet som så ofta inte går ihop. Fattas alltid en pusselbit. Ibland är hela pusslet klart, och från ingenstans kommer något som blåser omkull precis allt. Det är bara att börja om från början. Känner ni igen er?Jag känner att jag aldrig har fått ihop hela mitt pussel någonsin i mitt liv. Alltid händer det något. Aldrig lugn och ro.

Mitt i detta lyckas jag att gå ner i vikt. Något som i princip ska vara omöjligt. Det tar lite längre tid, men det går åt rätt håll. Det är väl helt fantastiskt. Jag lyckas förändra trots att livet inte är i balans, Fixar det och är galet stolt över att jag lyckas.

Kram M

Gillar

Kommentarer

sweetwords
,
Oh vad roligt, bra därnouw.com/sweetwords
Madelena
,
Det går ju åt rätt håll trots allt nouw.com/madelena
Charlotte
,
Så duktig du är! You go! charlottelinden.se
Madelena
,
Tack.. Sakta med säkert tar jag mig framåtnouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229