Godmorgon alla. Redan söndag, och i min tanke var att detta skulle komma redan i fredags, men det hann jag inte alls med.

Ni som följer mig vet ju att jag har gett mig in ännu en gång på den där livstidsförändringsresan för att nå en sund vikt och få en stark kropp. Den här gången är det trögt. Riktigt trögt. Kanske att det där som kallas livet kom emellan. Har gått runt med en inre stress som inte varit sund och efter den här sommaren är jag riktigt stolt över mig att jag fortfarande sitter på mötena. Däremot vet jag att jag kan hur sakta det än går.

Målet den här gången är 28,1 kilo. Hade lyckats med 10 kilo lite drygt innan semestern. Efter semestern.. 7 kilo upp. Nu har jag 1, 5 kilo kvar på de. 2,4 kilo ner i fredags och det är jag så nöjd med. Att det lossnar nu kallas träning. Utan den fungerar det inte för mig. Flera vittnade om tvärtom. De fokuserar på maten och då fungerar det andra. För mig handlar det om att jag äter bra då jag hänger på gymmet. Har jag svettats och slitit där, inte vill jag unna mig massa skräp efteråt. Då är ju det förstört. Äter jag skräp innan stupar jag under passet. Nja, det lockar inte alls mig kan jag säga.

Nu hoppas jag på den där goda känslan jag hade i fredags nästa fredag igen då jag ställer mig på vågen. Vill ju gärna lyckas igen. Vill ha den där känslan av att ha gått i mål, att få bli guldmedlem igen. Den här gången ska jag sitta på mötena varje vecka i minst 1 år efteråt, och varannan resten av mitt liv. Den här gången ska jag inte tappa fokus och gå upp allt igen. Jag ska lyckas. 19 kilo kvar sen är jag där.

Kram M

Gillar

Kommentarer

sweetwords
,
Härligt att du är igång igen, samt bra jobbat att gått ner 5kg, eller vad det blir redan ef semestern. Vad kör du för metod som gör att du går ner i vikt?nouw.com/sweetwords
Madelena
,
Var nog mycket vätska efter semestern. Fort upp, fort ner. Jag kör viktväktarnanouw.com/madelena
charlottelinden.se
,
För mig hänger träningen och kosten också ihop! Om jag inte tränar har jag jättesvårt att finna motivation till att äta bra och tvärtom.charlottelinden.se
Madelena
,
Precis. Visst hänger det ihop? Men får hela tiden försvara mig tråkigt nognouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229