Releaseparty

Förlåt för dåliga bilder. Mörkt, och hade bara mobilen. Även om bilderna blev dåliga, så hade jag en kanonkväll igår.
Mötte upp en kompis på vägen,för att fortsätta till avalon för ett glas bubbel. Flera från resegänget samlades där innan, för att gemensamt gå bort till Blackstone, där själva festen skulle hållas.
Är verkligen inte van med detta med gästlistor, fotografer mm, och sen bli serverad lite festligt bubbel. Kommer man någon gång vänja sig?
Vi alla fick varsin bok, den vi var ditbjudna att fira. Ska bli så roligt att få läsa igenom den, och titta på alla vackra bilder.
Vi blev bjudna på lite mingelmat, och jag måste säga. Blackstones pizzor... Jag är inte förtjust i pizza ecentligen, men dessa... Så galet goda.
Lite gott i glasen fanns att hämta, och det blev så trevligt.
Träffade även på andra influencer, och så kul att träffa på Fnulan igen 😊😊😊 Nästa gång vi träffas blir på nästa release eller?

Vi bjöds även på skönsång av allas, vår Magnus Carlsson. Vilken stämning alltså, alla dansade och sjöng med. Så otroligt trevligt och höjde allt upp stämningen en bit till.
Tyvärr skulle man upp och jobba, så jag fick ge mig vid 23,men hade gärnat stannat lite längre. Längesen jag hade så kul.
Tack igen Johanna för inbjudan.
Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Åh jag vill ju också träffa er! Men ni ser verkligen ut att ha haft en jätterolig kväll och att få höra Magnus sjunga är ju😍👌nouw.com/amandizan
Madelena
Madelena,
Vi måste bara ordna en bloggträff 😊 Hade varit så kul att träffa flera av er ifrån den här fantastiska gruppen tycker jag. nouw.com/madelena
sandifighter
sandifighter,
Men.....*muttrar i ett hörn* jag vill ju oxå träffa er 😮😒😭 *går och surar*
Det verkade både kul och mysigt i allafall, fast inte jag fick vara med 😂
sandifighter.se
Madelena
Madelena,
Vi måste fixa en bloggträff.. Hade varit så himla roligt känner jag. Lära känna alla godingar härnouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229