Gomiddag. Tog mig en rejäl sovmorgon innan jag kikade in hos er i morse. Sov till 9. Det händer ju aldrig. Var inne och läste era kommentarer om gårdagens inlägg också. Så roligt att läsa era svar. De flesta tippade nog på 1an eller 2an men några trodde allt 3an också.

Svar 1. Ja, vad ska man säga. Älskar glass, kan äta oanade mängder, och väldigt snabbt också. Brainfreeze, vad är det? Hade utan tvekan vunnit en sådan tävling också, men har aldrig fått möjligheten att få vara med på en.

Svar 3. Har inget lokalsinne, skulle kunna gå vilse i min lilla 2a, och är totalt förvirrad. Jag vet om det, dubbelkollar allt, och är ute i väldigt god tid varenda gång för att vara på den säkra sidan. Däremot har jag aldrig kört till fel stad, men visst har jag hamnat lite tokigt ibland. Har aldrig vittnat i en rättegång heller så det är inte rätt det heller.

Jag har varit med i en reklamfilm för gymmet jag tränade på då.

Var på ett bodypump pass och just då skulle dom spela in en reklamfilm från de olika passen dom hade. Ville man inte vara med fick man säga till. Jag stod långt bak, överviktig och inte jättestark så jag tänkte väl att dom filmar väl de duktiga.

Någon vecka senare står jag på Maxi och ovanför kassorna ser jag reklamfilmen därifrån. Hela filmen var kanske en minut och det var ju flera pass dom visade, men då vi kom till bodypumpen visade dom först hela gruppen snabbt, och under flera sekunder var det närbild på bara mig då jag står där och kämpar. Ni kan tro att mina kompisar hade roligt åt det. Det var den sista dom trodde detta om, men det bjuder jag på.

En annan rolig sak ihop med detta. Flera år senare pratade jag med en styrelsekollega om detta. Vi var på väg hem efter en konferens i Stockholm och tog oss en fika på vägen. Det är en man jag verkligen tycker om, ödmjuk, snäll empatisk, tyvärr har han lite fördomar, men vet om det, erkänner det och jobbar med det.

Berättade detta då och han får världens psykbryt, och bara skrattar. Talade om att även om jag är fet och otränad så rör jag på mig haha. Hade det varit en annan hade jag kanske blivit ledsen, men man kan göra allt på olika sätt, och jag vet att han tyckte otroligt mycket om mig. Däremot var jag den sista han trodde skulle hamna i en sådan situation.

Fick frågan om ta efter detta. självklart, hade bara varit kul. Så roligt då andra bjuder på tokigheter,Det visar ju bara att vi alla är mänskliga.

Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Katja
,
Vad roligt att läsa! Jag är också väldigt förtjust o glass! www.katjaziden.vimedbarn.se/
Kirsi
,
Men oj, vad modigt att vara med. Och vilken härlig inställning sen att bara bjuda på dig själv. 😊 Hoppas att du har en fin dag. kirsi.se
IP: 82.99.3.229