Igår hamnade vi bakom kulisserna lite. Vi var publik på bingolotto, en del av min julklapp till min man.
Då studion är väldigt nära där vi bor tog vi oss en promenad bort i det vackra vädret.
Vi kom fram och blev bjudna på lite fika innan sändning. Kaffe, kanelbulle och någon kaka. Man slogs direkt av att det inte alls är så flashigt som man kanske kan tro utan vi är inne i en fabrikslokal.
En halvtimme innan sändning är det dags att gå in i studion. En del blev placerade vid borden framme vid scen men vi hamnade på ställningen bakom. Inte alls lika mysigt, men min man blev glad trots allt. Han vill aldrig synas i tv.
Då det var ett förlängt program igår blev vi bjudna på mackor i den lite längre pausen vid nyheterna.
Efteråt 1,5 timme till. Tyckte nog det gick väldigt fort trots allt men visst behövdes reklampauserna. Även om det var bra bänkar kom allt träsmaken fram.
Sen kan jag tillägga att jag i vanlig ordning gjorde bort mig. Flyttade väskan min då de innanför oss skulle emellan. Flyttade lite för långt och den trillade ner bakom. Bara för mig att gå bak, gå igenom en hinderbana
med sladdar och rör för att längst in få f
ram väskan. Någon som jobbade där kom efter med sin telefon för att hjälpa mig lysa upp. Fick nog med mig allt men skämdes lite.
Ska aldrig mer flytta mig för någon 😂😂😂
Min man vann en ny lott, jag ingenting.
Hur som helst så var det en trevlig kväll och de fyra timmarna bara sprang iväg.
kram M

Gillar

Kommentarer

Naatly
,
Åh vad roligt!! Jag spelade faktiskt, men fyfan vad jag höll på att dö av tristess! Säkert roligare att vara där på riktigt kan jag tänka mig 😃 Kramnouw.com/naatly
eriikae
,
Åh vad kul. Lät som en jättetrevlig kväll 😃 nouw.com/eriikae
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229