Godmorgon alla. Vilket väder det blev. Det har stormat och blåst hela natten, och har haft så svårt att sova. Det är till och med ganska kyligt ute idag. Vart dom extremvärmen vägen? Känns lite som höst nu istället.

Som jag skrivit tidigare, är så skönt att jag kommit igång med promenaderna igen. Märker på kommentarerna att många har lite svårt att komma igång. Just nu känner jag att 8kilometarn jag gick hela tiden för nåt år sen är så avlägset. Drar mig även för 5 km öven om jag gått den.

För mig spelar det ingen roll hur långt jag går, hur länge jag går utan det viktiga är att jag går. Den här rundan tog jag innan jobbet. 1,2 tror jag den är. Tar ca 15 minuter att ta sig runt. Kan verkligen inte skylla på någonting utan det är bara att ta sig ut, och visst är man nöjd efteråt?
Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Kirsi
,
Det var en välbehövlig storm här, tyckte jag. Skönt när det blåste lite. Jag funderar på att flytta dit du bor, så att jag kan hänga med på alla dessa fina promenader du tar. Jag har ingen promenadkompis och det är min ursäkt till att jag aldrig går ut. :/kirsi.se
Jennifer
,
När jag och grabben är ute och promenerar/powerwalkar så säger vi alltid: minst 5 km. Och det har vi klarat varje gång 😃 missjennifer.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229