Nu är hela kalendern öppnad och dags för mig att börja testa allt. Gillar verkligen att man får så många duschgeler och flera saker i samma serie. Först ut att testas är rituals of ayurveda. Här har jag ett duschskum samt handcreme Tror aldrig att jag testat något dåligt därifrån, så kvalitetmässigt får de toppbetyg av mig. Gillar även då duschcremen är i skumform. Behövs ytterst lite, och ger en behaglig känsla på kroppen. Svag doft, och man känner sig otroligt fräsch efteråt. Handcremen uppfyllde allt jag önskar mig. Upplevs som mer en lotion än en fet kräm. Går in direkt i huden, och lämnar en ljuvlig doft efteråt.

Jag har aldrig testat den här serien tidigare, utan har en favorit, men som det känns nu så kan det bli en ny favorit.

Har ni hört ordet ayurveda tidigare? Är absolut inte insatt i ämnet utan har mest nosat på det då jag kommit i kontakt med ämnet via yogan. Helt kort utgår det från de tre doshorna Vata, pitta och Kapha. Tanken är att hitta en balans mellan de olika elementen. För att jag inte ska snurra in mig i någon jag inte har kunskap så klicka in erhär och läs mer. Personligen ska jag fördjupa mig i det här ämnet då jag tror väldigt mycket på österländsk medicin. I indien är detta helt accepterat och används mycket i den traditionella medicinen.

Vi i Sverige är så stereotypa. Så här är det och den som det inte funkar på har fel. I den indiska läran så utgår dom mer ifrån personen, och vilken typ av människa man är. Borde vara mer så här också. Under året ska jag läsa på om detta, och verkligen ta till mig för att hitta en bra balans i mitt liv.

Kram M

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
,
Tror jag måste prova en sån kalender nästa år nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Jag är supernöjd 😃 nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229