Första december i dag och då börjar min egen lilla kalender. Inte för att man kan vinna fina presenter utan mer att jag vill dela med mig av små tips antingen att göra, äta eller kanske köpa..

Dagens första lucka, posthotellet i göteborg. Sedan flera år tillbaka pyntas hotellet på just det här sättet. Det har blivit något av ett kännetecken under jultider här i Göteborg. Mitt i stan precis vid centralstationen, och nordstan. Många stannar, tar kort och hela drottningtorget lyses upp.

Hotellet är relativt nytt, och öppnade i början på 2012, och har redan blivit en välkänd mötesplats. Innan det blev hotell var det just,, ett stort postkontor, men då många kontor stängdes ner så gjorde även det här det. Jag tillhör de som besökt byggnaden då det var just postkontor, och dess historia gör hotellet lite speciellt.

Har aldrig bott på hotellet, men varit där för en drink, ätit lunch och även suttit med på en valvaka för några år sen, Hela miljön är så vacker och så lyxig men även vi vanligt folk kan smita in för en drink eller nåt.

Hotellet ordnar ofta små events såsom rosetttändningen vi var på och i somras hade dom en champagnevagn stående där ett par dagar.

Ni andra. Några tips på trevliga juliga saker? Dela gärna med er och glöm inte haschtagen #madelenasjulkalender så vi hittar varandra. '

Nu hoppas jag på massa juliga, trevliga inlägg ända fram till jul

Kram M

#madelenasjulkalender.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229