Paketkalendrarna är klara.

Vad trött jag är idag. Jobbade vakennatt i natt och nu förstår jag varför inte nattarbete är något för mig. Vid 6 i morse gick ögonen i kors på mig, men då värsta tröttheten lagt sig vaknade jag till liv sådär lagomt till jag slutade. Kan inte sova, men är sååå otroligt seg som det bara går att vara. Lugn dag idag alltså,

Igår slog jag in alla paketen till den sista av paketkalendrarna till sessorna. Så roligt att få göra allt jag inte hade råd med då mina egna var små, och jag hoppas verkligen detta kan bli en tradition. 72 små paket är alltså inköpta, inslagna och omsorgsfullt upphängda. Två är levererade , men den sista ska jag lämna så fort tillfälle finns. För det är väl trots allt en mormors uppgift att skämma bort de små liven?

Har även köpt färdigt paketen som ska öppnas på själva julafton. Visst är det lustigt att ju mindre barnen är, ju större paket får dom? Hoppas dom blir glada, och att föräldrarna blir nöjda med inköpen.

Är ni klara med era julklappar? Jag ska bara köpa något till min man, men har en tanke på det. Kan ju säga att han inte kommer få fyra stora paket iallafall, men hoppas han blir nöjd ändå.

Kram M

kramar Madde

  • 210 visningar

Gillar