Godmorgon alla. Hur mår ni? Här är det bara bra och som vanligt är jag uppe med tuppen.
Känner ni igen boken omgiven av idioter? Tror inte någon kan ha missat den och vad den handlar om och visst är titeln provocerande? Nu handlar det inte om att alla andra är idioter utan mer att vi kanske har svårt att förstå vissa personligheter.
Jag är nog mest grön och har alltid varit. Merparten av alla som jobbar inom vård och omsorg är nog det. Speciellt vi som stannar kvar på golvet. Har trots allt 30 års erfarenhet, och finns inte i min värld att byta. Sen vill jag alltid utvecklas i min yrkesroll och anser det är viktigt att utvecklas. Är nyfiken av mig.
Jag har nog lite släng av gul i mig. Älskar fester osv men är aldrig mittpunkten. Några egenskaper jag önskar att jag hade var lite blåa. Mer organiserad, mer ordning och reda. Min man är så blå han bara kan bli. Det roliga var att då vi pratade om det på jobbet så stod det att specialist är ett perfekt jobb för blå personer. Detta förklarar varför min man inte har tagit steget till chef. Inga röda tendenser där inte.
Hur som helst ska det bli väldigt spännande att få gå på den här föreläsningen, att fler pusselbitar hamnar på plats.
Kram M

Gillar

Kommentarer

isabelw
,
Vad intressant! Måste se till att läsa den boken!nouw.com/isabelw
Madelena
,
Tycker jag du ska göra 😁nouw.com/madelena
Emiz
,
Jag har aldrig läst boken men vill och tänkt göra det! Så många som läst den ju! Spännande att gå på den föreläsningen kan jag tänka mig! 😊nouw.com/emiz
Madelena
,
Det ska bli riktigt trevligtnouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229