Nystart

Godmorgon finingar. Har ni sovit gott? Vaknar alltid tidigt och min högsta önskan är att få ta sovmorgon och inte vakna förrän tio. Det är tyst här, och jag ska snart väcka min man för helgens lilla äventyr. Vill ni hänga med? Följa mig gärna på instagram och jag heter @madelena12 där. Mer tänker jag inte avslöja nu, men gå gärna in och kika, annars kommer svaret i morgon kväll.

Nytt år, nya möjligheter och allt vad det heter, men igår tog jag tag i mitt liv igen och besökte viktväktarna igen. Jag har världens bästa coach där som alltid peppar och är så galet duktig. Bad om en rejäl nystart och det var absolut inga problem. Det är ok att inte nå ända fram, att hoppa av tåget, gå tillbaka och sen hoppa på igen Man behöver inte skämmas och just nu känner jag mig så taggad att ta tag i det igen. Som jag skrivit tidigare så handlar det inte om utseende, siffran på vågen eller siffran i byxorna utan enbart om min hälsa.

Gillar även det nya konceptet, de tre pelarna. Mat, motion och mindset. Sa det då jag lyckades att 75% sitter i huvudet och är inte det med så spelar det ingen roll, det fungerar inte. Sist var inte huvudet med, var inte motiverad och då går det inte. Spelar ingen roll om jag har appen, går på mötena och har ett gymkort, vill jag inte fungerar det inte. Kommer skriva mycket mer om detta under året, och dela med mig vad jag gör för att lyckas. Säger inte att alla ni där ute kommer göra det, men någon kanske blir lite inspirerad?

Kram M

  • 852 visningar

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Nej har man inte ork eller lust så går det bara inte. Vad bra att du kunde hopoa på igen nu när du är mer redo! Hoppas ni har det så kul på eran lilla äventyr 😀nouw.com/amandizan
Madelena
Madelena,
Viljan måste finnas, annars går det intenouw.com/madelena
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
MEN vad kul!! Har faktiskt funderat på att gå med bara för jag vill ha hälsosammare mat, vill få bra matrutiner osv. Inte heller för att gå ner i vikt utan bara för maten och hälsans skull. Älskar sånthär, dela gärna med dig massor, man blir mer motiverad då, lovar. <3 nouw.com/johannasoderberg
Madelena
Madelena,
Nu har dom öppnat upp även för det 😊 nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229