Nystart

Godmorgon finingar. Har ni sovit gott? Vaknar alltid tidigt och min högsta önskan är att få ta sovmorgon och inte vakna förrän tio. Det är tyst här, och jag ska snart väcka min man för helgens lilla äventyr. Vill ni hänga med? Följa mig gärna på instagram och jag heter @madelena12 där. Mer tänker jag inte avslöja nu, men gå gärna in och kika, annars kommer svaret i morgon kväll.

Nytt år, nya möjligheter och allt vad det heter, men igår tog jag tag i mitt liv igen och besökte viktväktarna igen. Jag har världens bästa coach där som alltid peppar och är så galet duktig. Bad om en rejäl nystart och det var absolut inga problem. Det är ok att inte nå ända fram, att hoppa av tåget, gå tillbaka och sen hoppa på igen Man behöver inte skämmas och just nu känner jag mig så taggad att ta tag i det igen. Som jag skrivit tidigare så handlar det inte om utseende, siffran på vågen eller siffran i byxorna utan enbart om min hälsa.

Gillar även det nya konceptet, de tre pelarna. Mat, motion och mindset. Sa det då jag lyckades att 75% sitter i huvudet och är inte det med så spelar det ingen roll, det fungerar inte. Sist var inte huvudet med, var inte motiverad och då går det inte. Spelar ingen roll om jag har appen, går på mötena och har ett gymkort, vill jag inte fungerar det inte. Kommer skriva mycket mer om detta under året, och dela med mig vad jag gör för att lyckas. Säger inte att alla ni där ute kommer göra det, men någon kanske blir lite inspirerad?

Kram M

kramar Madde

  • 863 visningar

Gillar

Kommentarer

emmamatildaa
emmamatildaa,
åh så härligt med en nystart. Det har det blivit här med, kör igång på måndag och ger det ett tag och ser ifall jag nöjer mig med online eller om jag ska gå all in denna gången istället. Funkade inte så bra med online sist!
Heja dig! 😃
nouw.com/emmamatildaa
Madelena
Madelena,
Mötena ger så mycket. Jag klarar det inte på egen hand
nouw.com/madelena
melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Viljan är ju det absolut viktigaste, skönt att du känner att du har det den här gången! Jag tror verkligen på dig <3
nouw.com/melissaskywalkz
Madelena
Madelena,
Hoppas nu att livet är med mig så det inte blir fler bakslag
nouw.com/madelena
Popprinsessan,
Har också en grym coach som man inte behöver skämmas för! Hon peppar och det ska hon få göra nu när jag kommer tillbaka efter ett uppehåll på ca en månad... Du får gärna skriva mycket om din hälsoresa, det är inspirerande att läsa om andra som kör på!
www.popprinsessan.se
Madelena
Madelena,
När jag la upp det visade det sig att många kör. Så roligt
nouw.com/madelena
TwinMom.se,
Viljan är A och O! Min moster har kört med VV och är supernöjd, kommer nog gå galant för dig! Lycka till!
www.twinmom.se
Madelena
Madelena,
Så kul. Det är verkligen många som kör nu
nouw.com/madelena
katjaziden
katjaziden,
Jag har också signat in mig på vv dock bara på weben!! Vi får peppa varandra!! 🙌🏼💗
nouw.com/katjaziden
Madelena
Madelena,
Det räcker väl? Vi får stötta varandra
nouw.com/madelena
Kamilla,
Önskar dig all lycka till med din nystart hos viktväktarna. du kommer säkert lyckas galant.
kamillaskamera.com/
Madelena
Madelena,
Fnulan,
Jag är sugen på att komma igång med dom igen, men åååå jag orkar inte :/ Jag vill bli smal och snygg av mig själv utan en kamp. Går det?
www.fnulan.se
Madelena
Madelena,
Testade den metoden... Visst förändrades vikten, men åt fel håll 😁😁😁😁 Vi är många som kör nu så häng på
nouw.com/madelena
charlottelinden
charlottelinden,
Vad skönt att du har en sådan bra coach! Det tror jag är viktigt i en sådan här situation 😊 Det är ju så lätt att hamna fel när mycket fokus ligger på mat och liknande annars!
nouw.com/charlottelinden
Madelena
Madelena,
Förbud och stress är ju livsfarligt i sådana här situationer
nouw.com/madelena
Amandizan
Amandizan,
Nej har man inte ork eller lust så går det bara inte. Vad bra att du kunde hopoa på igen nu när du är mer redo! Hoppas ni har det så kul på eran lilla äventyr 😀
nouw.com/amandizan
Madelena
Madelena,
Viljan måste finnas, annars går det inte
nouw.com/madelena
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
MEN vad kul!! Har faktiskt funderat på att gå med bara för jag vill ha hälsosammare mat, vill få bra matrutiner osv. Inte heller för att gå ner i vikt utan bara för maten och hälsans skull. Älskar sånthär, dela gärna med dig massor, man blir mer motiverad då, lovar. <3
nouw.com/johannasoderberg
Madelena
Madelena,
Nu har dom öppnat upp även för det 😊
nouw.com/madelena