Godmiddag alla. Var lite seg efter igår, då jag var i Ullared en hel förmiddag. Kom ner precis då Gekås öppnade, och då jag väl kom in var det nästan folktomt. Så skönt, då jag kunde gå och titta i lugn och ro. Sen åkte jag helt själv också, och fast jag är social så njuter jag av ensamheten. Kanske vid lunchen att det blir lite tråkigt, men ändå.

Bl.a köpte jag nya gardiner till sovrummet. Lite tyngre i sammet. Det blev riktigt bra. Jag personligen har lite svårt för de där vita hemmen som varit så modernt i flera år. Trivs bättre då det är lite varmare, även om vi har en liten lägenhet. Kände direkt att det blev en helt annan känsla inne med de tyngre, lite mörkare tygerna och tror jag kommer sova gott där inne i natt.

Handlade även en hel del julklappar, saker till pappas nya lägenhet, rengöring hem, duschgrejer till min man osv. Gekås är helt perfekt då det finns barn i ens närhet. Så billigt och det finns så mycket att välja på. Då jag levde ensam med barn var helt klart en tur dit innan jul min räddning.

Vad är ett måste för er att köpa där? Något som alltid hamnar i vagnen?

Kram M

Gillar

Kommentarer

anneli
,
Jag har samma hemma, sover så mycket bättre 😊littlesleeper.blogg,.se/
Madelena
,
Lite kul att du säger så. Har tänkt på samma sak. Sover också mycket bättre. nouw.com/madelena
Frugan E
,
Riktigt snygga gardiner! Gekås är grymt, vilka fynd man kan göra där 😊 Har varit där 2 ggr bara men det var fullproppat båda gångerna, det är väl enda nackdelen med det stället..www.frugan-e.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229