Nu var det dags för barnens kalendrar

Innehåller affiliate-länkar

. Nu var det dags för barnens kalendrar och här finns det ju massor att välja på .Lego var ju min favoritleksak då jag var barn och jag hade tyckt det var en dröm att få. Här är en från Ginza till ett pris av 259. Funderar lite på detta, men har inte bestämt mig riktigt än.

Ett av mina barnbarn är ett stort fan av Greta Gris och tror hon skulle bli överlycklig. 8 figurer och 16 tillbehör får man i den här kalendern. 399 kostar den, och blir barnbarnen glada har dom en glad mormor. För visst är det vår uppgift att skämma bort? Här hittar man dessa kalendrar.

Tror jag har skrivit om det tidigare, men yngsta sessan är totalt besatt av Bamse, och hittade den här. Pysselböcker, memory och vanliga böcker. Sen kan man hitta lite pappfigurer. Till priset av 219 kr så får man den här. Tycker verkligen det är så kul med kalendrar där barnen får något litet varje dag. Allt för att räkna ner till den stora dagen

Till sist. Dessa kalendrar med böcker tycker jag alltid är ett bra val. Att läsa och lära sina barn att vara bekväma med böcker. En godnattsaga varje dag fram till jul är väl aldrig fel? Här hittar ni den och priset är 179. Väldigt bra kan jag tycka.

Det här var mina tips på kalendrar till barn. I morgon kör vi med lite dryckeskalendrar.

kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Madde
Madde,
Vi brukar köpa pixiböckerna men vet inte hur vi gör detta året. Vi får helt och hållet se
motherandwife.se/
Madelena
Madelena,

Böcker är alltid bra tycker jag.

nouw.com/madelena
Silverblomma
Silverblomma,

Jättegulliga kalendrar, men sj brukar jag tillverka egna med små billiga julklappar.Ett paket varje dag med saker som döttrarna vill ha/gillar

nouw.com/silverblomma
Madelena
Madelena,

Helt klart är det mest personligt. Jag tänker det varje år, men når inte ända fram

nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229