Ena dottern frågade oss igår om vi ville följa med till Nossans ljusfestival, något jag aldrig hört talas om tidigare. Jag sa jag och på kvällen åkte vi upp med A pappa och farmor till Grästorp och deras ljusfestival. Hade inga förväntningar alls, men det blev allt en positiv överraskning. 50 kr kostade inträdet vilket var riktigt billigt för allt dom gjort. Vi och farmor började med att tända varsitt flytljus för barncancerfonden. Så mäktigt då de sattes ner i Nossan och då vi gick hem lös hela vattnet upp utav dessa ljus.

Vi tog vägen genom spökskogen och allt ljus kan inte återspeglas här. Min kamera klarar verkligen inte av då det är så mörkt ute. Där önskade jag att jag hade bättre utrustning och stativ. Dom hade gjort spökrundan riktigt bra måste jag säga. Många effekter och ett par spöken som vandrade runt.

Därefter kom vi rätt in i deras cafétält och visst blev man lite sugen på något i magen. Korv med bröd innan vi tog oss vidare på slingan. Jag var helt mållös hur vackert det var. Så mycket ljus, så mycket effekter. Vid flera ställen lös dom upp detaljer i omgångar som blev så effektfullt. Helt klart värt de där 50 kr och jag kunde gå där mycket längre och bara titta. I slutet på slingan fanns öltält, och band som spelar, men innan dess hade dom en laserljusshow. så otroligt häftigt

För att komma tillbaka till bilen fick vi gå samma väg tillbaka, och man upptäckte ännu mer saker. Men nu valde vi inte spökskogen utan fantasiland. Så mycket detaljer.

Det här hade 10 årsjubileum i år och ändå hade vi aldrig hört talas om det tidigare. Väl värt ett besök och 50 kr i inträde är ju nästan gratis.

kram M

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229