Nazistdemostrationen

Jag är så otroligt förvirrad just nu. Igår då jag åkte till jobbet var jag helt inställd på att jobba kväll och jour idag, men så blev det inte. Jouren hade jag igår, men det gjorde att jag blev ledig idag istället vilket passade mig perfekt, då jag var lite nyfiken på demonstrationen i stan idag. Bättre att se med egna ögon än att bara läsa eller höra. Vi tog ner till Heden där flera motståndare samlats, I det stora hela väldigt lugnt, men jag känner ett starkt obehag av extremvänstern som maskerade sig och bar svarta flaggor. Clownerna, och prästerna kändes desto bättre.

Mitt i det ändrades NMR väg, och dom skulle inte alls passera förbi där vi stod. Först märktes det på att de maskerade, svartklädda började röra på sig, sen dök det upp på nyheterna.

Vi lämnade där och mötte upp en vän för lite lunch/fika. Ett par minuters gångväg från där vi stod så var det helt lugnt och man skulle inte kunna tro att demostrationerna var så nära.

Vi rörde på oss igen, och hamnade mitt i då polis jagade ett par personer. Då polisen fick tag i honom applåderade alla runt omkring. Kan inte svara på vilken sida personen stod på men troligast motståndarna. Samtidigt måste det vara pinsamt att inte kunna springa ifrån en fullt kravallutrustad tjej.

Visst såg jag att det var spänt, men tyckte nog att polisen

skötte det exemplariskt. Jag var aldrig otrygg, trots att jag stod väldigt nära,

Däremot förstår jag inte de från båda sidor som attackerade polisen, med stenar. Att ge sig på blåljus personal är så otroligt lågt. Jag kan inte förstå det. Vänstern och nassarna är så otroligt lika. Det ända det handlar om är att få slåss. Hur kan man hata något och ändå göra precis det dom föraktar?

Därför uppskattade jag att prideflaggan var hissad lite överallt. Allas lika värde och sprid lite mer kärlek istället.

Kram M

kramar Madde

  • Personligt
  • 73 visningar

Gillar

Kommentarer