​Gomiddag. Fattade nog inte vad som hände, men sov fram till 10:30 idag. Det händer i princip aldrig. Måste ha varit galet trött, och nu känns det som om hela min dag är förstörd. Är så tung i huvudet, har inte varit utanför dörren, och inte orkat ta mig från fåtöljen. Inte alls bra, då jag vill uträtta massa saker på mina lediga dagar. Har gjort mina 2 första riktiga pass i veckan och hittills känns det bra, även om jag är totalt förvirrad. Tar ett litet tag att komma in i det, och helt annorlunda än vad jag är van med. 

Fick även lite panik igår. Mitt äldsta barnbarn fyller ett år om knappt två veckor. Helt galet vad tiden går, var ju inte längesen hon föddes, och som vi gick och väntade. Nu är sessan stora damen. När man fyller ett måste man få paket, och jag hade en otroligt bra tanke, hittade det jag skulle och tanken var att handla då jag kom hem. Det sket ju sig totalt. Slut överallt. Googlade, letade, ringde runt men helt slut. Vad skulle jag göra nu då? Satt på facebook ( ja det är otroligt bra ibland) en annons kom upp. Den känner av vilka sidor man varit på och där, mitt framför mig fanns den. Snabbade på och beställde, och slutsumman blev inte alls dyrare än den jag hittat tidigare. Nu hoppas jag bara att den kommer, och att den kommer i tid. 

Ibland hittar man bara det man ska ha, och hade väldigt svårt att tänka om då jag väl bestämt mig. Det här skulle det bara vara. Känner att det här kommer bli perfekt åt henne och hoppas att det uppskattas. Blir ju lite mer presenter då jag naturligtvis handlade i Madeira. Nästa stopp blir Paris, och där om någonstans borde jag hitta något annorlunda åt dom. Tycker det är roligare med kläder som inte alla andra har, även om vi alla gillar att handla från newbie. 

Kram M 

Gillar

Kommentarer

Fnulan
,

ÅH ettåring, så ljuvligt. Vi väntar bara in vår lilla ärta och om ett år så är hon också nästan året. GUD......
Stor kram till dig

www.fnulan.se
Madelena
,

Det går så fort 😊 Förstår att du längtar. Barnbarn är det bästa som finns 😊

nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229