Godmorgon, ny vecka igen. Som jag skrev i förra inlägget så var det en intensiv helg och innan tjejmiddagen var vi på namngivningskalas för yngsta barnbarnet. Då dom är försiktiga med bilder på sociala medier så respekterar jag det fullt ut och visar allt annat.

Dom hade hyrt en bygdegård precis där dom bodde och den är verkligen så otroligt fin Ligger bra till och har oanade möjligheter. Dukningen gick i rosa och vitt precis som det bör sig då en liten prinsessa ska få sitt namn.

Då gästerna kom bjöds det på lite godis och välkomstdrink medans vi gick runt och hälsade. Två familjer som inte träffats förr. Alltid trevligt att lära känna lite nya människor. Det plockades fram massa god smörgåstårta som vi började med och under tiden hade hon lagt fram en liten frågesport om lilla Astrid. Under själva namngivningen pratade vi om just dessa frågor och på det sätter fick vi alla lära känna henne lite mer. Ett väldigt bra sätt att lära känna någon på och lite kul då inte alla följer samma mall eller hur? Paketöppning och det tog tid. Vad presenter hon fick och allt så otroligt fint. Det traditionella såsom smycken, skedar mm till både egna små racerbilar (bobbycars) till både gåvagnar, hoppgungor och massa leksaker. Frågade om dom hyrt en lastbil för att få hem allt.

Fika efteråt och vad saker igen. Tårtan, vilken skapelse. Hon har en väninna som bakar och gör så här vackra. Slår vilken bröllopstårta som helst. Man vill knappt skära i den. Massor av kakor, cheesecake samt pannacotta. I ett inlägg längre fram ska jag tipsa om just cheesecaken. Perfekt till en buffé så här och så enkelt att göra. Till det, supergod.

Vi var mätta och belåtna då vi åkte hem och hoppas huvudpersonen somnade gott sen.

Kram M


Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
,
Så mysigt och så fint allt var.
nouw.com/lottashullerombuller
Madelena
,
Jättefint. Min dotter är så duktig nouw.com/madelena
IP: 82.99.3.229