Fredag kväll, och jobb, Var så sugen på bubbel då jag slutade så bad min man sätta in en flaska på kylning till jag slutade. Inte ofta jag vill ha alkohol men just mousserande vin är min svaghet, Tycker det är så gott, och njuter verkligen av varje glas jag tar,. Oftast det jag köper om jag är ute också. Ett glas, sen är det bra.

Fredag kvällar är ju lika med idol också. Brukar alltid följa det då jag kan. Förra veckan var jag irriterad för att det var Vanja som åkte ut. Nu var det dags för en kille. Tyckte inte det var helt rättvist den här gången heller. Matice gjorde ett grymt framträdande, och även om jag inte gillar rap så fanns det allt dom som borde åkt före honom. Sen såg jag inte honom som vinnare, men lite längre borde det ha räckt.

Har jag någon favorit då? Som det ser ut nu borde Natalie, Kadiatou och William Segerdahl vara i top 3. Gillar även Tua och Maximillian så mycket.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Aqpsjumper
,
Har inte tittat så mkt på idol, tycker det verkar vara ganska mycket skräp i år tyvärr 🙈nouw.com/aqpsjumper
Madelena
,
Finns några guldkorn 😀nouw.com/madelena
Amandizan
,
Tyvärr så kollar jag inte på idol längre gjorde det mycket förr när det började men sen så har man tröttnat med åren. Alltid gott med ett glas vin på helgen 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229