Morgonstund

Godmorgon alla. Här är klockan 6:50 och allt är så stilla. Min man sover och jag sitter på balkongen. Det ända som saknas är en kaffe, sen hade jag varit helt nöjd. Det är tyst, mörkt, men hör ändå bilarna utanför lite svagt. Småkyligt men vad gör det då man kan tända lite värmeljus och ta med sig täcket ut. Jag älskar verkligen att vara ute. Ser lamporna uppe i byn, små ljusglimtar lite överallt. Stortrivs.

Tänkte visa lite mer bilder från vårt hotell, som ni ser är set helt fantastiskt, mycket växtlighet, lummigt och så vackert. Det här hotellet är uppdelat i två delar. Dels villagedelen, där vi bor. Huvudreceptionen finns här där man checkar in och det var även här vi blev avsläppta då vi kom. Här är mycket för barnen, och Bamse kommer då och då. Det är även på den här delen som frukosten serveras och för de som valt halvpension även midagsbuffen. Frukosten tänkte jag visa i ett annat inlägg, men riktigt bra och det blev en positiv överraskning. Vi hittade allt vi behövde och det bästa. En hel del färsk frukt vilket passar mig just nu.

Miramar, delen för de mer vuxna. Även här finns en pool, och området känns mer vuxet. Här blev vi upphämtade igår, och utgår ifrån att jag även blir på lördag då jag ska ut och vandra. Hela området är en massa korridorer, massa trappor, och mängder med stigar. Stämningen lugn men vi är här under lågsäsong, så det kanske blir något annat under andra tider. Just nu passat det mig helt perfekt och kommer med all säkerhet återvända till Madeira.

Kram M

kramar Madde

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Madelena
Madelena,
Vi trivs så bra.
nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jättefina bilder!
nouw.com/frökenrödlök
Madelena
Madelena,
Tack 😁 så vackert här
nouw.com/madelena