Godmiddag, eller är det godmorgon jag ska säga? Ledig förmiddag och vad händer då? Jo, jag ställer klockan på 6 för att kunna hänga nere i Nordstan på deras morgonshopping. Mötte upp min äldsta dotter där också innan hennes jobb för att kika lite på rean dom har där. Ett par fredagar per år öppnar alla butiker inne i själva femmanhuset upp för morgonshopping och flera butiker inne i Nordstan brukar hänga på. Alla har något bra erbjudande, oftast 20% och ska man köpa något dyrare så är det mycket.

Eftersom jag ska göra en rejäl nystart nu så passade jag på att köpa lite snygga tröjor i en storlek för liten för att ha något att krympa i. 20 % på flash och tröjan från Odd Molly var det 30% på Då har man råd att köpa lite dyrare kläder, och just en Odd Molly tröja har jag velat ha under lång tid. Min belöning för att jag tar tag i mitt liv.

Köpte även 3 månader på viktväktarna till ett bra pris. 700 kr för 3 månader på apoteket hjärtat, och efter allt shoppande tog jag mig ner till deras lokal och första mötet. Blev lite kul då jag kommer ner och säger att jag är ny. Hon i kassan tittar lite konstigt på mig och sen kommer coachen upp bakom mig och säger Nä det är du inte och skrattar. Men det är 4 år sen jag gick på mötena och allt är tillbaka så ja, kände mig ny :-) Hon tyckte det kändes som någon månad sen bara, men där ser man hur fort tiden går, och kul att hon kände igen mig trots att jag inte gick hos henne så länge.

Det där att kliva upp på vågen var ju ingen rolig historia, men ett nödvändigt ont. Nu är jag tillbaka på ruta 1. och har mina 30 kilo som ska bort igen. Surt,, men så är det.

Resten av året kommer bloggen fokusera på just detta, och då jag går på mötena blir det lite seriösare. Är inte roligt att ställa sig där och inget händer. Vill ju ha bra resultat, och behöver även peppen man får på mötena. Vet att coachen jag kommer gå hos är otroligt peppande, och så bra så detta kommer lyckas den här gången.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Ericathåström
,
Snyggt! ha en bra dag! 😊nouw.com/ericathåström
Madelena
,
Tack 😁önskar dig detsammanouw.com/madelena
68kilo
,
Klart att du kommer att lyckas. Vi får peppa varandra. Det går upp och det går ner. Men man skall ju lära sig nytt tänk och nya vanor. Lycka till 💖🌸nouw.com/68kilo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229