Ingen automatisk text tillgänglig.

under det här året har jag gått med i ensupportergrupp på facebook. och där kom frågan upp vad man hade för bloggmål för 2019.

I flera perioder under året har jag varit så nära att sluta skriva, tappade lusten vid flera gånger och inläggen jag skrev kändes slentriansmässiga. Hände så mycket negativt under sista halvan och jag är helt slutkörd. Samtidigt är det bloggen jag tycker är så rolig. Den som ger mig energi och ni som läser, som kommenterar och är så gulliga hela tiden gör det. Då man känner sig ensam finns alltid någon här.

Tänkte göra en nystart 2019. Det kan inte bli värre än 2018 och det är det jag kommer fokusera på i mitt skrivande. Har inte delat med mig av mina mål än, men kommer göra då jag har slipat på dom lite till. Målen kommer handla om min hälsa. och i det har jag flera delmål.

Samtidigt vill jag att ni ska känna er hemma här hos mig, så jag frågar er. Vad vill ni läsa om? Något som varit lite mer intressant att läsa om som ni vill att jag vidareutvecklar? Bomba mig gärna med tips så kanske 2019 kan blir mitt bloggår.

Kram M

Gillar

Kommentarer

prinsessapavift
,
Det räcker att bara läsa om din vardag. Du skriver så personligt, medryckande och engagerande. Jag finner stort nöje att bara kika in till dig 💕💕💕nouw.com/prinsessapavift
misslindhe
,
Efter att min blogg legat nere och väldigt inaktiv sen i somras ska jag ge järnet nu! 😃 nouw.com/misslindhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229