Gomiddag, hur mås det? Själv har jag sådan energi efter igår. Var på ZBH mingel hemma hos min väninna Mia och varenda gång jag kommer därifrån är jag full av idéer och genast blev inredning väldigt roligt. Man blir så inspirerad och vill inget annat än att göra om hemma. Nu har jag väldigt litet, och kan inte ha allt för mycket saker hemma, men lite är alltid roligt att förnya sig med.

Bilderna ovan är lite av det jag handlade i höstas och som fortfarande finns kvar. Taklampan, älskar den bara. Gjord av grått getskinn, stor, tung och inom yogan pratar vi om att jorda sig. Mitt vardagsrum börjar komma närmare naturen och det ger mig sådant lugn. Grått, natur och värme. Det gillar jag.

Mattorna i sovrummet, så mjuka, lite tjockare, och visst är dom fantastiskt fina? Tror det här är det bästa köpet jag gjort då det gäller mattor. Till det priset brukar det oftast vara lite sämre kvalitet, och betydligt tunnare.

Vasen, den här gången utan blommor ( Peter, förstår du piken??? ) Visst är den häftig? Perfekt till tulpaner, och gör att även lite färre ser så mycket mer ut. Igår hade Mia fyllt den med mossa och lite kvistar. Så fräckt, och det är bara fantasin som sätter gränser.

I mars kommer Mia öppna upp sitt hem för mig och mina vänner för en mingelkväll i inredningens tecken. Ganska bra, då jag slipper städa, köra ut gubben och det tråkigaste, städa efteråt. Allt är upplockat redan, och man ser det på ett mer naturligt vis i sin rätta miljö. Hon fixar kaffe, jag fika och gäster och som tack får jag massa rabatter. Kan inte bli bättre. För er som inte har en möjlighet att själva besöka en visning länkar jag till hennes webshop här.

Tyvärr är inte katalogen helt korrekt. Sakerna är så mycket finare och oftast större än vad det ser ut i katalogen.

Kram M

Gillar

Kommentarer

AngelinasLiv
,

Va trevligt med mingel kväll 🙂

nouw.com/angelinasliv
IP: 82.99.3.229