Gjorde precis avslut för februari och la det till handlingarna. Nu är det dags att se fram emot mars och allt vad det kan föra med sig.

Vet att man ska vara mer spontan, men jag gillar att ha lite inplanerat, att veta vad som ska hända. Tillhör dom som kan bli lite stressad av att allt bara är tomt och risken att jag bara blir sittande är extremt stor.

Vad har jag för saker planerat i mars då? Vi har fotbollsbiljetter vilket är vårt stora gemensamma intresse Allsvenskan börjar inte förrän i april men det var någon förmatch vi skulle gå på. Då vi ändå pratar sport ska vi på hockey också. Vi hejar inte på samma lag där, men försöker gå då våra lag möts. Den här gången med vänner, och en middag efteråt. Så roligt kan jag tycka.

Jag har lite utekvällar inplanerat, först bio och middag med resetjejer och en afterwork med kollegor. Hoppas nu det sista blir av. Den där sammanhållningen är något jag saknat och nu är det så.

Ikväll ska jag och Peter ut. Lite middag, underhållning av Magnus Carlsson och kanske lite spel. Är inne i ett flyt nu så kanske är värt att spela lite. Jag gillar att spela, men håller mig inom väldigt rimliga gränser. Spelar aldrig för mer än vad jag har råd att förlora. Självklart drömmer man om storvinsten men inser att sannolikheten är minimal. Lättare att spara ihop dom pengarna.

Nu kommer jag till lite mer mål.

Vill gå på ett quiz i mars.

Städa ur och göra sovrummet helt iordning.

Boka in vintersemestern till Madeira.

Fortsätta jobba med bloggen med dessa delmål:

Minst ett inlägg om dagen

Fokusera på bilderna

Ha någon form av röd tråd

Öka antalet återkommande läsare. Minst 20 % ska vara det.

Få en regelbundenhet i träningen. 2 pass i veckan.

Vad har ni för mål i mars? Vad vill ni göra?

Kram MGillar

Kommentarer

lifeasamother
,
Madelena
,

Inte helt omöjligt att uppnå 😊

nouw.com/madelena
noranymanalenas
,

Roliga mål! Lycka till 😊

nouw.com/noranymanalenas
Madelena
,
IP: 82.99.3.229