Godmorgon alla. Sen som vanligt, men nu på morgonen hann jag gå igenom mina bilder från midsommar. Fattar inte vad som hänt, men har blivit så dålig på att fotografera. Glömmer bort kameran lite, men ett par bilder blev det allt.

Vi firade tillsammans med dottern och hennes pojkvän i deras husvagn som dom ställt upp på Lygnareds camping utanför Alingsås. En lite mindre camping och väldigt lugnt. Rätt skönt egentligen då vi hade med oss lite barn också.

Vi startade med lite kaffe, och jordgubbstårta, innan vi tog oss ner till stranden och deras midsommardans. Rätt litet, men helt ok ändå. Barnen var inte så sugna på att dansa utan satt mest och tittade och åt glass. Det funkar ju det också.

Tillbaka till vagnen och lekte lite. Herregud vilken energi alla hade. Körde nog slut på varenda vuxen som fanns där, men bra så dom blev trötta. Spelade massor av fotboll, lekte med alla fina presenter dom fick ( Så bortskämda ungar det kommer bli) och bara skrattade och hade kul. Precis som det ska vara.

För att följa traditionerna på bästa sätt så dukade vi ute, regnet kom och vi fick plocka in allt i förtältet, och då det väl var gjort och vi ätit färdigt så slutade det regna. Varför ändra på ett vinnande koncept liksom??? Dumt haha

Fortsatte med lite lekar, men då jag skulle upp och jobba tidigt så lämnade vi vid halv elva tiden och åkte hem. Stupade i säng och får jag erkänna att jag var galet trött hela dagen igår? Därav min frånvaro.

Nu ska vi hälsa på svärföräldrarna och återigen följer vi våra traditioner och tar Ullared på vägen.

Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Amandizan
,
Vilken mysig midsommar trots regn men skönt att det var på eTT lugnt område 😊nouw.com/amandizan
Michelle
,
Härliga bilder ser ut som om ni hade trevligt själv blev min midsommar bra ändå ... michellefrandell.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229