Middag på Blackstone

Godmorgon :-) Nu skriver jag på rätt tid för en gång skull. Det känns som om hela min dygnsrytm har satts ur balans. Vi var ju på hockey igår med goda vänner, och efteråt hade vi bokat bord på Blackstone. Har ni varit där någon gång? Egentligen är jag emot kedjor, men här är något dom lyckats med.

Det hela går ut på att man tillagar sitt egna protein, på heta lavastenar. Förra gången vi var där så valde jag fiskmix ,med pilgrimsmussla, tonfisk och svärdfisk. Igår valde jag köttmixen med oxfile, kalvfilé och hjort. Till det får man alltid en sallad. Därefter får man välja ännu en sallad eller vilken potatis man vill ha, Jag valde en potatisgratäng. Så gott. Till sist ingår två såser. Trots en inte alltför stor meny kan man kombinera den precis som man önskar den. Vet att dom även har pizzor, men dom har jag inte testat ännu.

När man är där måste man testa deras chokladbomb. Its to die for. Det kommer in en stor chokladboll typ och en liten klick hallonsorbet. Vid bordet häller servitrisen på varm choklad så allt bara smälter. Det är så galet gott, med så mycket chokladsmak. Finns inte ord för det. Min man valde nygjorda munkar med rabarber och vit choklad. Även han var så nöjd även om vi associerade den efterätten till något annat haha...

Vi är verkligen så nöjda med allt vi fått där, otroligt trevlig service osv. Kommer man lite tidigt kan man ta något i baren och sitta och vänta. Dom har stenkoll på vilket bord man kommer sitta vid, och alltid trevligt bemött.

Kanske lite höga priser, men kan verkligen rekommenderas.

Kram Madde


Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Låter alltså som att det är värt priset att besöka resturangen. Köttmix lät riktigt gott😍nouw.com/amandizan
Yela
Yela,
Var faktiskt på BlackStone i Jönköping! Tyckte det var lite krångligt att hålla ordning på maten men chokladkulan var såå magiskt god 😍yela.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229