Godmorgon alla. Hur har ni det? Måndag = vägdag och jag hade sådan ångest över att behöva ställa mig på vågen i morse. Jag har inte följt något program, varit galet trött så bara två gånger på gymmet, och ständigt hungrig och godissugen. Det har verkligen härjat demoner inom mig som bara skrikit mat, godis fikabröd, mackor. Precis allt som jag egentligen inte mår bra utav, men som jag inte kunnat motstå fullt ut. Jag kunde inte motstå så enkelt var det.

Träningen då? På grund av all skräpmat så tog tröttheten övertag, Jag orkade inte resa mig från fåtöljen då jag väl kommit hem. Ju mer jag satt ju tröttare blev jag. En ond cirkel med andra ord, och mitt i det så mår jag riktigt dåligt. Som tur är har jag en träningskompis som jag inte känner allt för väl, och igår hade vi bestämt en dejt på gymmet. Varken hon eller jag hade någon lust, men ingen av oss kunde med att avboka det vilken blev väldigt bra till slut, En timme med styrka är väl helt ok för att knappt klara av att resa sig från soffan eller?

Då man sitter så mycket och äter skräp så händer något mer med en. Känsliga läsare får sluta läsa nu. Magen fungerar inte och det känns som om man behöver tömma sig på flera kilo ren skit. Magen är ett av mina känsliga områden och behöver rutin just där. Mår riktigt dåligt om inte den biten fungerar perfekt så är det.

Nu blev det tyvärr ett väldigt gnälligt inlägg, sorry för det. Kanske ska skriva resultatet på vågen också? Stod still så exakt samma som förra veckan. Blev så glad, så nu fick jag tillbaka massa energi och ska dra på mig träningskläderna och bege mig till gymmet för lite kondition.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
,

Håller med ovanståenden, man måste få unna sig 😊

nouw.com/viktorhognas
Madelena
,

Klart man ska 😊 Ibland 😊

nouw.com/madelena
josefineviberg
,

så gott saknar svenska gosaker :/

nouw.com/josefineviberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229