Måndagslistan vecka 38

Godmorgon. Måndag igen, vart tog den här veckan vägen? Då är det dags att sammanfatta förra veckan, som även den var så grymt bra, Vi har ett flyt nu känner jag.

Veckans bästa Då det är så mycket bra saker blir det svårt att välja ut en bara, Kanske får säga lördagen då vi träffade mina goda vänner från Skövde. Alltid roligt att umgås med er. Blev en närapå heldag med dessa godingar

Veckans godaste utan tvekan,, chokladbomben på blackstone. Wow säger jag.. Vilken mat,

Veckans mest lästa Då jag tippade om halloweenpynt. Fest är alltid kul. Här hittar ni det inlägget. Då jag visade sessan det har hon pratat konstant om spökfest, och att det är läskigt, men att hon vill ha det. Lite läskigt är väl bara kul tänker jag.

Veckans jobbigaste. Finns två saker som får dela den här katogorin. Förlusten mot Brynäs i hockeyn och förlusten mot Hammarby i fotbollen... Det har gjort ont i mitt sporthjärta. Samtidigt är detta det jobbigaste som hänt så måste veckan ändå ha varit rätt bra känner jag.

Veckans tips Blackstone steakhouse. Även om det är en lite dyrare restaurang är barn välkomna, bra barnmeny till hyfsat pris. Trevliga lokaler, och läste något om lekhörna också, även om inte jag sett den. Galet god mat, och en hel upplevelse inte bara att äta utan allt runt omkring också.

Veckans favorit jepp, vet att jag är lite sent ute, och brukar aldrig titta på tv eller serier, men ångrar inte en sekund att vi skaffade netflix, Först tittade vi bara på datorn eller koppla in den via tvn. I veckan kom vi på att vi har en knapp på fjärrkontrollen och vips kunde vi se netflix riktigt på tvn haha... Tja teknik är inte vårt bästa ämne haha.. pinsamt men sant.

Hur har er vecka varit? Hoppas på lika bra som min

Kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Chokladbomben såg riktigt god ut😍vad roligt att ditt barnbarn vill ha spökfest på halloween 😊nouw.com/amandizan
Kamilla
Kamilla,
Tackar för tipset på restaurang det lägger jag på minnet.kamillaskamera.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229