Måndagslistan på en tisdag.

Är det ok att köra måndagslistan på en tisdag? Jaja,,, nu blir det så i alla fall och bättre sent än aldrig,

Veckans bästa. Glada barn var helt klart det absolut bästa. De tre kusinerna fick ett dygn på hotell, fullspäckat med lek och bus, Så lyckliga, så uppspelta. Allt var så spännande, maskotarna, hotellet, lekrummet, sova i en våningssäng, Precis allt.

Veckans godaste Nu Även om maten på hotellet var så bra så får jag nog säga att korvgrillningen och nationaldagstårtan slog allt. Jordgubbstårta är nog blad det bästa man kan äta, eller vad säger ni? Mums.

Veckans mest lästa Det blev inlägget om min kristall. Har inte skrivit på en vecka, då fantasin har satt käppar i hjulet på mig och motivationen varit nere på noll. Nu får jag ta igen det lite.

Veckans tips. Jag kommer ge er lite semestertips. Då det inte är helt enkelt att resa nu har Ving ordnat så barnens maskotar Lollo och Bernie kommer hit istället. Vi var på ett sådant hotell i helgen och vi har inget att klaga. Barnen var så lyckliga, och vet nu att dom åker på turne så fler kan få träffa dom För visst gör man allt för att få lyckliga barn eller vad säger ni?

Veckans jobbigaste. Det blir mitt mående just nu. Försöker hitta en bra terapeut, men det är ju bara KBT som man betalar som ett vanligt läkarbesök för. Har sagt det förut och säger det igen. Det fungerar inte på mig. Jag har för mycket kunskap, och har testat allt dom säger redan, Behöver något mer... Jag vet att man mår bättre av en promenad, jag vet att jag ska tänka mer på mig själv, men då det inte fungerar, Vad gör man då? Nu sist skulle jag se vad jag ville ha i mitt liv, och jag vet exakt vad det är. Tyvärr saker jag inte kan styra över helt själv. Ska jag hitta på saker för att dom ska bli nöjda? Jag förstår verkligen inte.

Veckans favorit. Det måste bli kommentarerna då vi kom fram till hotellet. Vi hann inte parkera innan dom började med Vart är Lollo och Bernie. Kunde inte stå still då dom äntligen kom och all glädje i deras ögon var värt varenda krona det kostade.

Nästa vecka kör vi förhoppningsvis på rätt dag,


kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Mina,

Funkar bra med lista vilken dag som helst. Så underbart att barnen blev så glada och att allt blev så lyckat. Hoppas du får den hjälp du behöver fina du ❤

Minasvarld.nu
corkystyle
corkystyle,

Det är ju bättre att skriva listan på tisdag än att bara strunta i den. Förstår det där att KBT inte funkar på dig. Alla är vi individer och vet vad som fungerar på en själv. Det tycker jag du har väldigt stor självinsikt. Hoppas du hittar en bra terapeut så du kan få hjälp och börja må bra igen. Jag själv har mått väldigt dåligt i perioder och vet hur det kan kännas och jag vet också att man måste kunna ta till sig hjälpen för att man ska börja må bättre. Kram

nouw.com/corkystyle

Bra lista det för fylld med positivitet

Kram Kajsa

www.bland-kastruller-och-vinglas.se

Så bra av dem att ordna det på hotell här I Sverige istället. Förstår verkligen att barn uppskattar sådant. Funderade lite där gällande terapeut, du ska inte prova en annan form av stöd då? Tänker det finns ju kurator och psykolog också.

www.saramadeleine.se
Madelena
Madelena,

Kurator är mer socialt, och tyvärr får man bekosta allt själv om man väljer en annan form av behandling. Jag har verkligen letat.

nouw.com/madelena
Kamillas ,

Jordgubbstårta slår ju allt. Det är sommar för mig det. Härligt med hotelhäng med barnen

kamillaskamera.com/
Mirre,

Förstår att de längtade efter Lolo och Bernie, det hade min dotter också gjort, roligt att de dök upp där på det hotellet. Förstår också att om du själv har mycket kunskap så känns det som tipsen inte hjlper

sweetwordsbymirre.com
fighterwomen85
fighterwomen85,

Låter som väldigt härlig vistelse på hotell 😊. Jag tycker det är mysigt att bo på hotell. Älskar frukosten😋🥰👌🏼. Även om det är mycket intryck & saker som händer runt om & saker jag gör. Jag blir trött av det. Men det är det värt!

Ååå jordgubbstårta 😋 Mummss så gott.

Hoppas att du hittar en terapeut snart ❤️

nouw.com/fighterwomen85