Måndagslistan #29

Måndag igen och dags att titta tillbaka på föregående vecka och lägga det till handlingarna.

Veckans bästa. Måste jag välja en? Jag har haft så mycket veckans bästa och kkan inte välja. Får jag ta tre stycken? Eller det är ju min blogg och jag bestämmer själv :-)

Vi var på liseberg med barn och barnbarn. Hade en heldag, och sen åkte trötta och nöjda barn hem och somnade direkt. Sötungarna.

Fick ett positivt mail, och nu kommer det hända saker här... Kommer berätta mer till hösten. Vet att jag är lite hemlighetsfull, men så får det vara. Kan ju säga att jag var på en intervju och blev antagen iaf.

Vi var på fotboll live för första gången på nästan två år. Inte bara att jag fick se det på nära håll, vi tog 3 välförtjänta poäng och spelade bra mycket bättre än på många år. Tränarbytet blev nog bra, och väldigt dumt att sparka honom för många år sen.

Veckans godaste Den här veckan får det bli budapestbakelsen hemma hos min väninna. Finns det något godare än fika ute på landet med underbart sällskap? Tvivlar på det. Spelar ingen roll vad man fikar på, utan det handlar mest om situation

Veckans mest lästa Det blev inlägget där jag gav er receptet på aperol spritz. Egengjorda drinkar är allt något speciellt tycker jag.

Veckans tips. Välj dina strider känner jag direkt. I helgen triggades jag rejält av en som bad mig dra åt helvete, då jag råkade trampa på en öm tå. I det här fallet hade jag ett val i och för sig, dvs vems parti jag skulle ta. Jag ser en situation som långt ifrån är bra, Innan jag bildar mig en uppfattning vill jag gärna lyssna på de som situationen gäller men borde lära mig att folk inte vill att man ska ha fakta innan man dömer :-) Kryptiskt, men sant tyvärr.

Veckans jobbigaste Ja vem har sagt att livet ska vara lätt. Min bror får åka till sjukhuset, kommer hem en vecka senare och akut operation. Till det, min konstiga "familj" där man inte har lärt sig prata och tar precis allt negativt. Ju mindre man pratar, desto fler missuppfattningar blir det. Sen att skriva skit på facebook gör ju inte saken bättre och bli extremt kränkt då man faktiskt ifrågasätter det helt öppet.

Veckans favorit. Det är att samhället håller på att öppna upp. Lite dubbelt, då flera tappar allt, men känns ändå OK. Är så lycklig över att kunna gå ut och röra mig mer fritt, gå på fotboll, kunna fika tillsammans med min man samtidigt är jag osäker då så många försöker leva som innan viruset.

Ett konstigt FFF den här veckan då jag bara säger A och inte B

kramar Madde

Gillar