Måndagslistan

Godmorgon finingar. Jag är kvar trots flera dagars tystnad då jag inte ens har orkat titta till in till er. Den här veckan har varit en tung vecka. Har varit ledig massor, och tanken var ju allt jag skulle hinna med, men så blev det inte. Jag har legat raklång i soffan och kollat netflix. Mer har inte jag orkat, men nu känner jag mig relativt utvilad. Helt klart var jag trött. Måndag igen, och då kör vi en måndagslista eller vad säger ni? Ny vecka och nu är ordningen återställd.

Veckans bästa allt barnbarnsmys alla dagar i veckan. Då övervinner jag allt all trötthet. Älskar att få vara med de små liven. Att man kan känna så mycket kärlek till dom.

Veckans godaste kalkonmiddagen hos svärföräldrarna i lördags. MMM så gott alltså.

Veckans mest lästa Min stora viktnedgång efter första veckan med viktväktarna. 3 kilo ner som ni kan läsa om här Den här veckan blev det "bara" 0,7 kilo vilket jag fortfarande tycker är grymt bra. Mer normal viktminskning.

Veckans tips Jag som lovade att peppa er hela november har inte ett ända tips att ge er just nu. Men försök ändå ta er ut på små promenader varje dag. Frisk luft och fånga de få soltimmarna vi har.

Veckans jobbigaste Efter flera veckor då inget varit jobbigt får jag nog säga att bristen på energi. Att vara så galet trött hela tiden så man knappt kommer ur sängen har nog varit veckans jobbigaste.

Veckans favorit för att vända något dåligt till något bra. Pga av tröttheten har jag börjat utforska netflix och har har tittat på några feelgood julfilmer. Det ni. Nu kan julen få komma.

Hur har er vecka sett ut?

Kramar Madde

kramar Madde

  • 134 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tråkigt att du inte varit på G.jag hotade Kärleken med att december ska fyllas med romantisk julfilmer från Netflix
nouw.com/stenhagenbettan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Det låter som du haft en bra vecka =) vad jobbigt att du varit orkeslös men det är bra att du vilat ut dig och hoppas du snart ska få orken tillbaka. Välkommen tillbaka vännen =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
minasvarld
minasvarld,
Trist att du inte mått bra men vad skönt att du kunnat vila upp dig och nu kan ta tag i allt igen.
Så härligt att titta på feelgood filmer när man inte mår bra <3
nouw.com/minasvarld
Madelen,
grymt men viktnedgången. PS jag har svara på din kommentar i min blogg.
www.missmadde.se
Junitjej,
Så duktig du är med din viktnedgång! Du är fantastiskt duktig! Jag känner igen detta med dålig energi. Den saknar jag också. Trista november.
www.junitjejen.se
misslindhe
misslindhe,
Åh du är grym!
Alla behöver en paus från sociala medier, man är alltid välkommen tillbaka <3
nouw.com/misslindhe