Godmorgon alla. Hur går det att sova i den här värmen, jag flyter bort och sover så dåligt. Lite surt då man behöver sömnen så väl även nu på sommaren.

Sommaren kan ju vara den tiden man tränar lite sämre, och äter mycket sämre. Så lätt att det blir massa onödigt gott och oftast i för stora mängder också. Känns det igen? Därför lägger jag in en extra växel nu genom den här hälsodagboken där jag skriver upp precis allt under de 12 sommarveckorna. Kommer även stå hur och när jag tränar, hur jag känner mig och vilka svårigheter jag har och även det som går bra. Just nu kör jag vecka för vecka, men kortar ner det till dag för dag just för att blir det inte så bra så är inte hela veckan förstörd utan bara just den dagen. Psykologiskt, men behöver nog det.

Mitt i detta så frågade en tjej i grupp på facebook jag är med i om några ville köra en nystart. Perfekt för mig just nu då man slipper göra detta helt ensam utan man kan både stötta då det går bra och få stöttning de dagarna det inte går lika bra.

Hur tänker ni inför helger, semestrar osv då man man kommer till detta med en livstilsförändring? Släpper ni allt eller försöker ni tänka på bra val ändå?

Kommer fortfarande unna mig en massa, men kommer ha koll på vad jag stoppar i mig och att jag rör mig tillräckligt.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
,
sommaren är ju alltid tuff, semestrar likaså men nej jag tänker för en gångs skull inte släppa allt....tänker unna mig då o då men försöka tänka smarta val i den mån det går.nouw.com/ditten_datten
Madelena
,
Gör man så gott man kan är det väl perfekt. Unnar man sig inte så klarar man det aldrig. För mig är förbuden den största triggern.nouw.com/madelena
JUNITJEJ
,
Jag ska också köra en utmaning. Kolla in min blogg! Lycka till!www.junitjejen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229