Ännu en biodag igår, och den här gången Mamma Mia 2. Jag och två av döttrarna kostade på oss att boka biljetter på VIPen för att se just den här filmen. Går man sällan på bio och vill se framförallt lite längre filmer är detta något att rekommendera. Kostar lite mer, men väl värt de pengarna kan jag tycka. En timme innan öppnas loungen och man får slå sig ner i de olika grupperna som finns. Gillar de vita skinnfåtöljerna så jag vill väldigt gärna ha dom. Man har en egen bar, och en överfull godisskål står framme. Lätt att föräta sig på dom, men igår bestämde jag mig för 4 bitar som jag la in i appen, och valde omsorgsfullt bland bitarna. Tro det eller ej, men höll mig till dessa och en pepsi max. Tjejerna hade aldrig varit på VIPen innan och tror dom gillade miljön. Lugnt och stilla, bra ljuddämpning och få en chans att varva ner innan filmen. Gillar verkligen konceptet.

När det är dags att gå in i salongen, ingår det en dricka och en popcorn i priset, och väl där inne sätter man sig i bekväma fåtöljer. Ingen träsmak där inte. Då det var dåligt med platser kvar hamnade vi längst fram. Lite svårt att se, men vi satt bekvämt tillbakalutade och la upp benen på varsin fotpall. Kunde fälla stolen till ett bekvämt läge också. Tjejerna blev väldigt impade

Filmen då? Började lite rörigt, men under sista halvan fick jag ihop storyn. Man fick förklaringen till vad som hände innan Donna fick sitt hotell, varför hon inte visste vem som var pappan osv. Precis som alla filmer så slutar den lyckligt, och många frågetecken rättades ut. Satt och skrattade och på slutet fick jag kämpa mot tårarna. Så otroligt vackert.

Har ni inte sett den? Se den. Helt klart värt. Var den bättre än första. Det går inte att jämföra. Första var mer ytlig, mer glädje. Den här hade ett djup, så kan inte svara på den frågan. Bäst är att bedöma själva.

Kram M


Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
,
Både jag o kärleken tyckte denna var bättre än den första. nouw.com/ditten_datten
Madelena
,
Dom var väldigt olika 😊 nouw.com/madelena
Emmaengstrom
,
Mamma Mia skulle jag vilja se! 😃nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229