1a advent igår och i gårdagens lucka hittade jag ett doftljus. Doftade svagt av granatäpple och vattenmelon. Tycker verkligen att det är trevligt med doftljus bakom varje söndagslucka.

Då var det dags att öppna whiskykalendern också. så här startar vi dagen, då vi inte hinner då jag slutat jobbet. Sätt nu inte i halsen alla då jag ska iväg och jobba sen. I varje flaska finns 2 cl och jag dricker kanske 1/4 av det. Vi har kalendern som provning och inte för att dricka alkohol.

Dagens whisky var en glenlivet 15 årig french oak. Jag gillar inte whisky, men här har vi en jag skulle kunna köpa hem till mig. Mild, fruktig, med en sötma från gräddig kola. Helt klart en supergod whisky tycker jag som inte gillar det.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Anneli @ spinkfinger.com
,
Åh granatäpple och vattenmelon, vilken underbar kombo! Jag föredrar svaga dofter, då jag lätt får huvudvärk annars. Att gå igenom ljusavdelningen på IKEA är inget jag gillar, haha. www.spinkfinger.com
Madelena
,
Den här hade ingen stark doft 😀nouw.com/madelena
Jeanette
,
Åh gillar verkligen doftljus, men inte haft sånt på länge. Men jag måste köpa hem nu nåt som doftar gott inför jul.lifebyjia.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229