Hade så höga mål, men det blev inte som jag tänkt mig. Summan av resan blev ett kilo plus nu efter par dagar. Så här är det, och nu får jag ta nya tag. Har trots allt gått ner 2,4 kg under januari, och idag kör jag all in igen . Jag vet att jag kan, och det ska fungera.

Hur går det för er andra? Följer ni era uppsatta mål? För mig blev det inte riktigt som jag tänkt, då jag hade önskat att lämna 90 talet bakom mig. Nu känns det riktigt tufft, men kommer inte ge upp. Når jag det är jag nöjd.

Hur ska jag göra då? Vi har äntligen matkassen igen, Även om det inte är viktväktarkassen känner jag att det kommer bli bra. Att äta regelbundet är så viktigt, och nu blir det både lunch och middag här. Bra mat, som man blir mätt av. Jag ska till gymmet i morgon innan jobbet, och på torsdag är tanken. Såg att dom har ett yoga pass tidigt på torsdag och det ska jag köra och sen lite styrka. Kondition och styrka i morgon bitti. Jobbar en hel del, men tänker ändå ett par promenader. Ett minimum är trots allt 30 minuter om dagen och det borde jag kunna klämma in trots mycket jobb eller vad tror ni?

Det viktigaste är ändå att göra det lätt för sig. Människan är lat av naturen och det får vi leva med.

Önska mig lycka till nu och rapport på måndag igen. Då hoppas jag på ett stort minus.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Melanc
,

Oftast kan man öka i vikt innan man sedan tappar. Det är vanligt. Lycka till 💪🏼

nouw.com/melanc
Madelena
,

Semestrarna är livsfarliga även om jag tyckte jag åt bra och rörde på mig väldigt mycket.

nouw.com/madelena
camilla4barn
,

Att vara medveten om sig tycker jag betyder mycket. Jag faller och reser mig igen. Kämpa på 👍

nouw.com/camilla4barn
Madelena
,

För visst sitter en viktminskning till största delen i huvudet. 😊

nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229