Godmorgon, Vilket väder vi fick igår. Haglet och regnet bara vräkte ner, och läste att dom fick utrymma ett helt köpcenter på grund av det. Ja nu kommer väl all nederbörd som vi slapp under sommaren. Men varför ta det under två dagar bara?

Men nu var det inte det jag skulle skriva om utan lådan jag tänkte testa under ett tag. Loddo blev det den här gången, och den absolut billigaste av dom alla.

Den här gången fanns detta i boxen,

Nutrilett bar, som min man tog. Egentligen gillar jag inte det som ersättning, men är man galet hungrig och behöver något snabbt är det här bättre än en chokladkaka.

Yelli linssoppa. Ska bli spännande att smaka den en dag, speciellt vi som har som mål att äta ett veggomål i veckan.

Soflan sköljmedel. Går alltid åt i ett hushåll och vi får väl se om det är bättre, sämre eller likvärdigt de andra jag brukar använda.

Elya läsk. Även den tog min man hand om. Har väldigt svårt att se att läsk skulle vara hälsosam men den kanske funkar.

Colgate tandkräm. Även detta går alltid åt i ett hushåll. Vi har fått så många i tidigare boxar så jag har glömt hur det var att handla.

Colour catcher. Tvättdukar att lägga i maskinen för att bevara färgerna mer. Har inte så mycket färgglada kläder, men visst är det tråkigt då dom ser urtvättade ut? Vet inte hur positiv jag är till en sådan här produkter egentligen.

Nextstory. Kommer ladda ner och utnyttja erbjudandet.

Det var det jag hittade i månadens box och nästa kommer om två månader.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229