Lite struktur här

Jag har verkligen inte bestämt mig för vad jag ska bli då jag blir stor, det är nästan pinsamt eftersom jag närmar mig pensionsåldern med stormsteg. Detsamma gäller bloggen, och den spretar som ni sälkert märker. Det pratas så mycket om att nischa den, men det vill jag inte. Det är ju inte jag, men en röd tråd kanske?

Av någon anledning har det börjat bli lite så redan, men kanske ska få det på pränt också? Det här handlar alltså om morgoninlägget, och sen på eftermiddagarna så skriver jag lite vardagsinlägg beroende hur min dag har sett ut.

Måndagslistan Sammanfattning av veckan som gått. Gillar verkligen det själv och få ett avslut.

Andlig tisdag Jag är lite till och från där, men just nu har jag upplevt så mycket konstiga saker i mitt liv så jag måste börja lyssna på det... och lovar er, har inte nallat ur den blommiga burken :-)

Partyonsdag Här kommer jag lägga upp partytips, både tipsa om dekorationer, festrecept och tips på kläder. Fokus kommer fortfarande ligga på mitt liv och vad som händer just nu.

Jag har aldrig - torsdag Det kommer från temat LMK har varje torsdag. Varför inte göra ett inlägg om det? Tycker det kan bli ganska roligt faktiskt.

Resefredag Här kommer jag tipsa om resemål både när och fjärran. Kanske återupptar vart är jag? Det var rätt så uppskattat sist jag körde det.

FFF på en lördag- egentligen borde fredags -fokus-present -fika upp på just fredag, men jag kommer ju aldrig hinna med allt det på morgonen så vi kör det på lördagsmorgon.

Hälsosöndag det där jobbiga, som bara måste tas. Hälsan, vikten, värken. Vill ändå att det ska bli peppande, och absolut inga pekpinnar.

Därimellan kommer jag bjuda på både festligheter, fotboll, och vanliga vardagsinlägg. September nu, och under tre månader med fokus på just höst.

Kramar Madde

kramar Madde

  • Personligt
  • 108 visningar

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Kommer bli en bra planering i bloggen 😊
nouw.com/asemartensson
Hannas krypin,
Vilken bra bloggstruktur du gjort! Jag tycker inte att du ska nischa bloggen, blir det inte ganska smalt då? Eller det beror förstås på vad du ska nischa den inom. 😊 Jag gillar spretighet. Jag tror jag snor din idé och specifika inlägg på vissa dagar. 😊
hannafialotta.blogg.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
så¨kul med lite planering så , tänkt själv göra nå sånt men förutom vissa dagar varierar det så extremt i mitt spretande resten av dagarna , men lite planering har man ju i huvudet ändå tycker det är roligare med blandade bloggar din planering känns ju vldigt kul och blandad tycker jag ❤️
nouw.com/jessiekaos
Michelle
,
Har faktist oxå svårt o veta vad jag vill bli jag försöker nu testa mig framåt o va på olika platser
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag gillar personliga bloggar som handlar om livet. jag funderar oxå över hur man bäst får till en personlig blogg med struktur för att kännas igen
nouw.com/stenhagenbettan
Amandizan
Amandizan,
Jag tycker det är brq inlägg och hur du väljer att skriva om vissa ämnen. Tycker du har lagt upp det bra😊
nouw.com/amandizan
Sandifighter,
Tycker det låter som en bra struktur. Alla behöver inte nisha sig. Själv gillar jag när du skriver om dina resor, man blir så ressugen ❤ inte för att din vardag är tråkig, för det är den inte 😮😂
sandifighter.se
Yela,
Låter jättebra vännen, så himla skönt med struktur! Ska också sätta mig och fixa med det någon dag 🤗
yela.se
Jennifer,
Bra struktur tycker jag 😊 Jag har inget sådant, lägger upp vad jag vill/när jag vill 😊 Orkar inte med pressen av att ha ett schema så att säga 😋
jennifermarie.se
MissJohansson
MissJohansson,
Struktur och planering är underbart! Så härligt! Jättefint! Heja dig! 😊
nouw.com/missjohansson