Innehåller adlinks.

Godmorgon alla. Vad kallt det har blivit nu då. Känns som om vintern närmar sig med stormsteg. Kallt och man känner hur förstörda händerna faktiskt blir. Det är så viktigt att ta hand om dom just nu. Var inne och kikade lite på Lyko för att hitta lite bra saker just för det. Det första jag såg var den här paletten med massa fina nagellack. Till ett riktigt bra pris dessutom.

Vad har ni för nagelvård hos er? Jag har alltid trott att det är det är nagelbandscreme som varit det viktigaste fram till för några år sen då jag blev rekommenderad nagelolja. Utan det klarar jag mig inte idag. Har nog aldrig förstått tidigare hur viktigt det är.

Ca en gång i veckan brukar jag ta hand om mina naglar lite extra. Sätter dom i ett handbad för att mjuka upp nagelband mm. Försiktigt puttar jag tillbaka nagelbanden, ev klipper bort om det är flikar. Gör rent naglarna med remover och därefter filar jag dom. Tar lite nagelbandscreme och smörjer nagelbanden med. Låter det gå in ordentligt. Sen det viktigaste oljan. Smörjer in varje nagel och låter även det gå in ordentligt. Då mina naglar har en förmåga att gå sönder brukar jag lägga på ett lager med nagelförstärkare. Därefter smörjer jag in hela handen. Allt som allt kanske detta tar 15 minuter. Många tror att det kan vara så dyrt, men jag vill säga att det beror på vad du väljer. Jag har ofta pendlat mellan depend ( lågpris men jättebra) och opi då jag vill känna mig lite lyxig, Allt hittar man på Lyko och det till riktigt bra pris.

Kram M

Gillar

Kommentarer

ssarapersson
,
Vilka härliga färger ! nouw.com/ssarapersson
Madelena
,
Piggar upp 😁 nouw.com/madelena
Tasteofmela
,
IP: 82.99.3.229