Lisebergsbesök.

Måste berätta om besöket på liseberg igår. Som alla vet har ju nöjesparkerna varit nedstängda under hela 2020 och då biljetter släpptes i år så fick vi beställt ett gäng. Sju stycken var vi varav dessa godingar var två av dom. Som de såg fram emot att få komma hit igår.

Som de flesta vet måste man förboka och tror det var en månad sen vi bokade våra biljetter. Strax efter fick vi veta att den tredje kusinen också skulle hit samma dag och kul att få träffas alla.


Det blev en hel del åkande för de små, och de kunde knappt vänta innan de ville ställa sig i kön igen. Vissa saker mer läskiga än andra. Kusinerna är rätt olika och gillade nog olika saker, men kunde samsas rätt bra ändå. Så lyckliga ungar alltså. Även mammorna åkte en del, och skrattade gott då de var livrädda i barnattraktionerna men sen väljer att åka Valkyria. Däremot var de otroligt stolta över körkortet de fick i farfars bilar. Tänk att så lite kan betyda så mycket.

Yngsta sessan lämnade även sina nappar till kaninerna. Något som var planerat länge. Hon hade samlat alla hon hade både hos mamma och pappa för att kunna lämna över dom. Kaninen blev så glad, och sa att nu blir kaninbebisarna glada över alla dom fick. Kusinen fick hjälpa till, och bägge fick varsitt diplom. Betyder så mycket. Om någon undrar så hade första natten utan napp gått bra.

Även de vuxna blev glada. Tror dom kom hem med sju stjärnvinster. Jag vann ingen, men de hade fixat en godispåse åt oss som vi kan komma och hämta. En lyckad dag och så kul att dom öppnar igen.

kramar Madde

Gillar