Idag blev utflyktsmålet en tur upp i linbanan. Gjorde det förra året, och utsikten upp är verkligen amazing. Är egentligen väldigt höjdrädd, och så fort jag sätter mig i den där korgen börjar tankarna snurra om att korgen ska lossna, att någon spärr ska lossna, och tankarna går om hur jag ska klara det om vi störtar. Jag vet att det bara är löjligt, men så fungerar jag. Att jag för huvudtaget utsätter mig för det är enbart för utsikten. Den är värd precis allt om ni frågar mig. När man väl är uppe så ser man över stora delar av Funchal och finns inte ord för hur vackert det faktiskt är

Vi brukar besöka kyrkan dom har där, ligger lite högre upp, och är så vacker. Varje gång går jag in och tänder ett ljus för dom som inte är med oss, tar mig lite tid och reflekterar. Blir alltid så lugn, och känner en stor ödmjukhet inför livet. Det behöver inte vara en kyrka, utan kan vara vilken religös byggnad som helst egentligen, respekterar alla. Hur känner ni inför detta? Brukar ni tända ljus?

Förra gången var vi inne i en lokal pub precis vid kyrkan. Enbart portugiser och vi. Tog en poncha sist, och gjorde precis samma sak idag. Lite skabbigt ställe men allt har sin lilla tjusning kan jag tycka. Ponchan är bra, och nu börjar det bli en tradition. Lite kul att det inte svämmar över av turister fast flera fanns precis utanför dörren.

Efteråt gick vi in i den botaniska trädgården, men det behöver minst två egna inlägg med alla bilder jag tog. Så vackert, och perfekt ljus att fotografera i.

Nu sitter jag med ett glas vin i poolbaren. Har otroligt vacker utsikt, och bara njuter av livet.
Kram M

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
,
Jag har aldrig varit i Portugal nouw.com/stenhagenbettan
sweetwords
,
Alltså waoow att åka linbana och se den utsikten vilken känsla, skulle varit magisktnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229