Kostade på mig lite blommor

Godmorgon alla. Vilket väder det blev igår, och vad gott jag sov i natt. Det här behövdes. Det är så sällan jag köper blommor till mig själv, men igår kostade jag på mig att köpa hem en bukett bara till mig. Min man fick 20 rosor då han fyllde år, och trots ett helt ok pris höll dom sig vackra i över en vecka. Rekord för mig tror jag. Igår köpte jag på samma ställe, ett ställe jag aldrig tidigare tänkt på att handla just blommor på. Priset är helt klart värt. 120 kronor för 2 buketter med 10 i varje. Sist valde jag orange och vitt, men nu blev det två olika rosa färger. Tyckte det blev riktigt fint, och lös upp i mitt hem.

Vasen jag använder är helt klart min favoritvas just nu. Köpte den på en visning jag var på, en rätt stor, men det speciella med den är kulan som ligger i. Det går att arrangera blommorna på ett helt annat sätt, och dom behöver inte sitta ihop för att stå fint. Med den här vasen blir allt mycket enklare. Små enkla tips som gör det lilla extra.

I vanliga fall älskar jag tulpaner, men just nu är det lite svårt med dom. Då är rosorna ett bra komplement, Har ni någon favoritblomma? Vilken i så fall?

Kram M


kramar Madde

Gillar

Kommentarer

Viktor Högnäs,
Vilka fina blommor! 😊
www.nouw.com/viktorhognas
Madelena
Madelena,
Tackar.. piggar upp så mycket
nouw.com/madelena