Får jag lov att skryta lite? Som ni säkert förstått älskar jag allt onyttigt som bara finns. Är ett stort kak och godismonster och står för det. Säger i princip aldrig nej till något onyttigt och gör jag det så är jag så otroligt sugen på det så jag inte vet vart jag tar vägen. Vet att det inte är en bra egenskap men så är det.

Igår var jag och min man i affären, han var extremt godissugen något han så sällan är, men igår hände det. Jag däremot hittade ingenting jag ville ha. Gick runt och tittade, letade men inget fanns som jag ville ha. Förstår ni känslan. Jag var inte godissugen fast vi skulle handla något. Min man hittade 4 chokladbitar som vi köpte.. 2 till mig, 2 till honom. I bilen öppnade vi dom, och jag tog 1. Sen räckte det Jag ville inte ha mer, utan det kändes helt lagomt. Var inte sugen alls, och kände ingen längtan. Så häftig känsla.

'Idag däremot var jag sugen på något och köpte mig en stor onyttig bulle. Då åt jag av rätt anledning, att jag ville ha, inte vara att det fanns där och jag skulle ha. Blev lite av ett halleluja moment, och så häftigt. Nu äter jag för jag vill, inte för att det blir ett tvång.

Jag gillar verkligen att fika, äta en efterrätt, lite glass mm och jag kommer aldrig sluta med det. Anser att det är lite av livets goda, men nu kanske jag kommer njuta av det mer. Det är trots allt en så stor skillnad. Äta för man måste och äta för man faktiskt vill göra det.

Kram MGillar

Kommentarer

Fröken Rödlök
,
Det är så det ska vara. Varför äta trots man inte vill. Jag kämpar med det där för i alla år har det vart som ett tvång för mig. Jag har ätit godis bara för att kroppen skriker efter det men det är inte alltid gott och jag är inte sugen men äter ändå 😟 www.frokenrodlok.se
Michaela
,
Vilken underbar känsla att stå emot. Jag är väldigt dålig på det. Köper ofta hem fast jag inte ens är sugen, bara för att det ska finnas hemma liksom.nordengrim.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229