Just nu känns det lite vemodigt, Jag kommer gå vidare i mitt yrkesliv och lämnar arbetsplatsen jag varit på de senaste 7 åren för ett nytt ställe. Vid årsskiftet börjar jag på en ny gruppbostad, med nya utmaningar vilket kommer bli kanonbra tror jag. Igår blev det bara lite jobbigt med avtackning på mötet. Blev överröst med presenter, och det är alltid jobbigt med att säga hejdå.

Av min chef fick jag en supersöt liten blomgrupp i vitt, vilket passar perfekt i mitt vardagsrum, och en bok. Perfekt att packa ner då vi åker till varmare breddgrader om ett litet tag. Känns som en bra feelgood roman och det kommer bli perfekt.

Mina kollegor köpte bubbel åt mig, förstår verkligen inte :-) Jag som aldrig dricker och är världens tråkigaste människa :-) Har till och med "vänner" som inte vill gå ut med mig på grund av detta. Sanningen är nog den att jag är extremt måttlig, har inget behov av alkohol, men dricker gärna det jag tycker riktigt mycket om, och där kommer bubblet in.

Till sist, Årets julklapp från arbetsgivaren. Två biobiljetter och dom kommer allt användas inom en snar framtid. Vi går gärna på bio och allt är så smidigt då man bor som man gör. Ett par minuter med vagnen och man är framme. Perfekt.

Får tacka så mycket igen för alla fina presenter jag fick av er.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Linda
,
Lycka till på ditt nya jobb!! www.lindamarie.nu
Madelena
,
eriikae
,
Lycka till ! 😃 nouw.com/eriikae
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229