Finns det någon som har missat vilken dag det är idag? Tror inte det då man inte ens kan gå utanför dörren för att mötas av doften av just kanelbullar. Överallt så lockas man av att dessa fantastiska bakverk. Vad man än säger så tillhör just hederliga gamla bullar mina favoriter. Hade bestämt mig innan vart jag skulle avnjuta dom och det går ju inte att ändra på. Tog vagnen till Haga och det första jag möts av är dessa. Hur gott är inte det? Det var just då jag insåg att min bättre hälft också kanske vill ha något gott då han kommer hem?

Satt mig på ett café och avnjöt denna och lite kaffe. Helt galet, men satt ute och njöt. Det är oktober och man kan fortfarande sitta ute och fika. Är det inte fantastiskt?

Har ni ätit dessa bullar? Hagabullen är rätt så känd här i Göteborg för sin storlek. Dom säljs bara i just haga i Göteborg. 4-5 stycken kan utan problem dela på den, och visst känns det bra att kunna säga att jag bara åt en fjärdedels bulle? Lite turistigt är det kanske, men vad gör det? Älskar de här kvarteren, känns väldigt Göteborgskt. Är ni i närheten, åk hit, gå in på något café ( tror alla här omkring säljer dom) och njut av en sådan här.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Trisiaa
,
så himla mysigt med kanelbullens dag! Ser jättegott ut!nouw.com/trisiaa
sofialjohansson
,
Åh det där såg inte så dumt ut! Ska faktisut till Göteborg nästa helg så får se om vi springer på några då☺️nouw.com/sofialjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229