Idag måste jag bara få skriva av mig. Är fortfarande så upprörd så jag skakar, och känner ett så stort obehag. Igår innan jobbet skulle jag in och handla på Ica Maxi i Kungälv. Kör genom staden och ser ett grupp svartklädda män med flaggor. Tanken går direkt till nazisterna. Stannar till vid maxi för att gå in och ser att dom samlas där tätt intill ingången. Känner en otroligt stark obehagskänsla då jag måste går förbi och inser att det är nassar. Är så skakig då jag går inne i maxi, och har riktigt ont i magen då jag måste passera dom på vägen ut.

Samlar krafter, men känner att ilskan börjar ta över. Hoppas på att polis kört bort dom innan jag kommit ut. Närmar mig utgången och ser att dom står kvar, tätt intill utgången. Polis står där, tar ett djupt andetag, försöker passera. Först blir jag stoppad av ett barn som någon tagit med sig. Säger inget dumt där, men det skrämmer mig att ta med sig sitt barn på detta. Blir stoppad av en man som vill ge mig en broschyr om massinvandringen. Frågar om han inte skäms att stå där, ser hur han ilsknar till och han säger med rösten full av avsky mot mig. Men du helt seriöst.. Knyter händerna i fickan och har nog aldrig varit så nära att ge någon en rak höger.. Sätter mig i bilen och fortsätter skaka. Hur fan kan dessa män( såg inga kvinnor) få stå och blockera en ingång till en matvaruaffär utan att polis agerar..

Detta skrämmer mig så otroligt mycket, och hoppas verkligen att jag inte behöver stöta på dom igen på det här sättet. Vet att flera var ordentligt upprörda, och förstår inte hur dom kan tillåtas att blockera vägen för oss andra på det sättet.

Kram M

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229