Kände ett obehag.

Godmorgon. Börjar känna att jag råkat ut för fler och fler konstiga saker den sista tiden då vi pratar om andlighet. Tror att jag berättat vid flera tillfällen om hur mycket jag känner för mina änglakort, och vilket lugn dom ger mig. Tvärtom är det med min tarotkortlek. Upplever mig ett stort obehag där. Tänkte berätta om en liten konstig sak som hände igår.

Satt och svarade på kommentarer, bloggade och kikade in på era bloggar. Mådde allmänt bra. Mitt i det fick jag en stark känsla av en sak jag visste fanns i min låda vid sängen. Gick dit för att hämta den. Hittade den inte där. Däremot låg min tarotkortlek helt synligt, en kortlek jag inte sett till på flera månader, kanske upp till ett år, Försökte ignorera den, och fortsatte leta efter det jag skulle ha. Hittade inte det, men tarotkorten pockade på.

Tog fram den och började bläddra. kände ett stort obehag, känner mig inte helt trygg med dessa kort. Däremot fastnade jag inte för något speciellt kort. Tänkte lägga tillbaka korten, och såg att ett kort var kvar i asken. Kortet på narren. Kände mig inte trygg, utan valde att åka iväg och fika istället för att vara hemma.

Då jag väl kom hem var jag tvungen att kolla upp vad kortet stod för, och det var ju inget negativt, ändå har jag en sådan olustkänsla. Varför? Vet att flera som läser min blogg är extremt duktiga på detta, kan ni få någon känsla? ska jag vara orolig? Eller ska jag satsa på det jag verkligen vill? Blev bara extremt förvirrad just nu.

Kram Madde

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Men usch då, det låter ju läskigt 🙄 hoppas någon kan ge dig en hum om ett svar ❤️nouw.com/sofiefriden
Kirsi
Kirsi,
Åh. Jag skrev precis en jättelång kommentar och nu vet jag inte om den gick iväg. 😟 Det blev konstigt. Kom den fram eller ska jag skriva om? kirsi.se
Madelena
Madelena,
Kan bara se denna 😊nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229