Kände ett obehag.

Godmorgon. Börjar känna att jag råkat ut för fler och fler konstiga saker den sista tiden då vi pratar om andlighet. Tror att jag berättat vid flera tillfällen om hur mycket jag känner för mina änglakort, och vilket lugn dom ger mig. Tvärtom är det med min tarotkortlek. Upplever mig ett stort obehag där. Tänkte berätta om en liten konstig sak som hände igår.

Satt och svarade på kommentarer, bloggade och kikade in på era bloggar. Mådde allmänt bra. Mitt i det fick jag en stark känsla av en sak jag visste fanns i min låda vid sängen. Gick dit för att hämta den. Hittade den inte där. Däremot låg min tarotkortlek helt synligt, en kortlek jag inte sett till på flera månader, kanske upp till ett år, Försökte ignorera den, och fortsatte leta efter det jag skulle ha. Hittade inte det, men tarotkorten pockade på.

Tog fram den och började bläddra. kände ett stort obehag, känner mig inte helt trygg med dessa kort. Däremot fastnade jag inte för något speciellt kort. Tänkte lägga tillbaka korten, och såg att ett kort var kvar i asken. Kortet på narren. Kände mig inte trygg, utan valde att åka iväg och fika istället för att vara hemma.

Då jag väl kom hem var jag tvungen att kolla upp vad kortet stod för, och det var ju inget negativt, ändå har jag en sådan olustkänsla. Varför? Vet att flera som läser min blogg är extremt duktiga på detta, kan ni få någon känsla? ska jag vara orolig? Eller ska jag satsa på det jag verkligen vill? Blev bara extremt förvirrad just nu.

Kram Madde

kramar Madde

  • Personligt
  • 186 visningar

Gillar

Kommentarer

jossan,
usch vad obehagligt. Kan också få sånna obehagliga känslor ibland. Bra du gjorde något annat och fick tankarna på andra banor. De kanske är någon som vill säga något till dig? Har du försökt öppna dig och ta emot budskapet?
jossanmalmqvistt.vimedbarn.se
Frida,
Fy vad obehagligt! Kan tyvärr inget om sådant men jag hoppas du får svar av någon som kan desto mer.
morsanpahjul.se
Moa Larsson,
Åh, sådana där känslor är obehagliga och skrämmande. Jag vet ju att många vi besöker dagligen håller på med de här korten så jag hoppas att du får lite klarhet i situationen snart. Kram!
moafidelie.com
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Usch läskigt när man får sådant obehag... jag kan inget om dessa kort även om jag tycker det är väldigt spännande! Dock hade jag nog också blivit lite rädd av just en joker... gillar inte clowner & jokrar, dom skrämmer mig!
nouw.com/sannaevelyne
Hannas krypin,
Men så obehagligt! Jag som är kristen är så känslig för såna här saker och tänker direkt ur ett kristet perspektiv. Kanske är någon som försöker tala om för dig att du bör göra dig av med kortleken. Varför hålla på med något som ger obehagskänsla. Men det är bara mina tankar. 😊
hannafialotta.blogg.se
Jennifer,
Jag blev nyfiken på vad det kan betyda :O Blir alltid så nyfiken gällande sånt..
jennifermarie.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
hoppas du får nå svar på detta, av någon som vet lite mer om ämnet ❤
nouw.com/jessiekaos
Amandizan
Amandizan,
Nu har jag inga kort framme men jag känner inge direkt negativt angående kortet. Det känns som det mer försöker säga att du ska lita på dig själv och göra det du vill. 😊jag kan lägga en avläsning åt dig om du vill?
nouw.com/amandizan
Madelena
Madelena,
Tack snälla. Jättegärna om du vill /hinner
nouw.com/madelena
sofiefriden
sofiefriden,
Men usch då, det låter ju läskigt 🙄 hoppas någon kan ge dig en hum om ett svar ❤️
nouw.com/sofiefriden
Kirsi,
Åh. Jag skrev precis en jättelång kommentar och nu vet jag inte om den gick iväg. 😟 Det blev konstigt. Kom den fram eller ska jag skriva om?
kirsi.se
Madelena
Madelena,
Kan bara se denna 😊
nouw.com/madelena