Jag blir som ett barn på julafton då advent börjar närma sig. Älskar verkligen att få öppna dessa kalendrar för vuxna. Någon period köpte jag bodyshops, men helt klart är rituals så mycket bättre. I år blev det den billigare utav dom, men förra året hade jag denna. 24 lite mindre flaskor med både duschskum, bodylotion, doftljus, och andra bra att ha saker. Är i vanliga fall ett fan av deras produkter och med den här är jag i himmelriket. Priset för den mindre är 625 medans varianten ni ser på bilden är 925. Här hittar ni vart man kan beställa dom.

Gillar ni whisky? Jag gör det inte kan jag säga, men det här är också en kalender vi har köpt ett par år. Min man fick den som present utav mig för några år sen, och sen dess älskar vi den bara. Jag visste egentligen inte vad jag köpt men hittade en facebooksida och chansade. i slutet på november fick vi hem den här och jag trodde att det typ skulle vara en whiskey om dagen och sen inte mer. Vad fel jag hade. Det visade sig att det var någon slags provning, och där satt jag och min man och testade whisky varje kväll. Ni ska veta vad mycket jag lärt mig under de här jularna och ja det finns whisky som är riktigt gott. Min man som kan lite mer tycker att den har varit riktigt bra, och rekommenderar den till alla vi känner. Finns 3 olika, och vi har kört standard för 995 kr. Finns även en rom för samma pris samt en exklusive för det lite högre priset 1995. Här hittar ni dem.

Tycker ni om tea eller kaffe? Jag är mer kaffeälskare, och för några jular sen fick jag just den här kaffekalendern av min dotter. 24 olika kapslar som passar med min nespressomaskin, och kunde starta varje morgon med en nybryggd kopp och varje dag fick jag en annorlunda. Vilken lyx för sådana som mig, Här hittade jag dessa två. Detta med kaffe är verkligen sådan lyx, och kan tänka mig att teadrickare känner precis samma sak med den andra variaten. Priset, helt rimligt. 299 för kaffet och 345 för teakalendern.

Har ni några andra tips på bra kalendrar för vuxna? Helst önskar jag att den där prosecco kalendern som det pratades så mycket om förra året skulle komma hit. Hade kunnat leva med ett glas bubbel ända fram till jul eller vad tycker ni?

Kram M

Gillar

Kommentarer

sweetwords
,
Ja verkligen man ser verkligen fram emot att det ska bli advent och så framöver sedan. Samt det ploppar bara upp fler och fler kalenderarnouw.com/sweetwords
charlottelinden
,
Men åh, en sådan kalender hade jag också lätt velat ha! Gud vad roligt 😃
Angående frågan dricker jag väldigt mycket te men ingen kaffe överhuvudtaget 😊
nouw.com/charlottelinden
IP: 82.99.3.229