Godmorgon alla. Hur mås det? Söndag redan och jag vill bara vara ledig längre, men man kan inte få allt man vill. Har en vecka längre fram där jag tar helg torsdag morgon. Hur gott är inte det då? Jobbar ändå heltid.

Nu var det något annat jag skulle skriva om och det var kalaset för L.A vi var på. Vilken glad unge vi träffade på. Hon hade precis sovit middag och vaknade av hela huset fullt med människor som alla var där för hennes skull. Vi åt gott kallskuret, och öppnade paket. Favoriten blev en pedagogisk Nalle. Hon bara älskade den. Pussa på den, krama den och kunde inte släppa den. Rutchkanan från oss tyckte nog 3 åringen var lite roligare. Lite läskigt att åka i men nyfiken.

Tårta, och hon fick smaka för första gången. Så gott. ville bara ha mer, men kanske inte så bra. Efter 3 timmars kalasande, busande och lekande var tjejen bra trött, gnuggade sig i ögonen och kommer somna gott i kväll.

Även mormor var väldigt trött då hon kom hem. Sliter att busa med barn i flera timmar och hamnade framför tvn resten av kvällen.

Kram M

Gillar

Kommentarer

theresse
,
Vilken mysig rolig lördag du verkade ha☺️ Alltid kul med kalas 😊 nouw.com/theresse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229